En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Riedel Bar Gin Set

Varenummer:
986077
DKK  350,00
Riedel har kreeret en lækker G&T pakke. Disse Riedel Gin glas er designet til, at forbedre din drink til en unik drinksoplevelse. Kort sagt et aroma- og smagsoptimerende glas. Pakken indeholder 4 stk. Big O Pinot Noir glasRiedel Gin glas  har gennemgået en revolution i løbet af de sidste par år, dette glas har en stor skål, der er formet til at forbedre botanikerne i gin.En forbedring a …

Se flere detaljer

Udsolgt

Riedel har kreeret en lækker G&T pakke. Disse Riedel Gin glas er designet til, at forbedre din drink til en unik drinksoplevelse. Kort sagt et aroma- og smagsoptimerende glas.

Pakken indeholder 4 stk. Big O Pinot Noir glas
Riedel Gin glas  har gennemgået en revolution i løbet af de sidste par år, dette glas har en stor skål, der er formet til at forbedre botanikerne i gin.
En forbedring af din drinksoplevelse og som hjælper med at fuldende den perfekte gin & tonic

Detaljer
Producent Riedel Glassware
Serie Riedel Bar Collection
Tilbehør type Riedel Glas
Specifikationer Højde: Volume:
Design År Design År
Enheder i pakning Stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riedel Bar Gin Set

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.