En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Quinta Do Pégo Colheita Porto 2007

Varenummer:
Quinta Do Pégo Colheita Porto 2007
DKK  299,00

Smag: Vinen er fodtrådt i de traditionelle granit lagars og har været lagret på egetræsfade i mindst 7 år. Det er en pragtfuld Colheita port af allerbedste kvalitet. Den har en flot gylden-brun farve, frisk og intens duft af sorte frugter med raffinerede noter af tørret frugt og karamel. Den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat med en meget lang og behagelig …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Quinta do Pégo Colheita Porto 2007 Drue: (Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão Årgang: 2007 Historie: Quinta do Pégo er en vingård beliggende på vejen fra Regua til Pinhao - ca.3 kmfør Pinhao på højre side - i Dourodalen i Portugal. Den er beliggende138 mover Douroflodens vandoverflade og vinmarkerne er beliggende op til350 mover Douroflodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta'er i Dourodalen. Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA.

Gården råder over ca. 33 hektar jord, hvoraf ca. 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Quinta do Pégo projektet indebærer - udover naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården. Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd. Produktion: Denne Colheita portvin er produceret af Rozès' vinmager Manuel Henrique under overvågning af Wouter Pienaar. Druerne til portvinen (Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Tinto Cão) stammer fra de gamle vinstokke, der fandtes på gårdens marker, da de nuværende ejere overtog gården.

Smag: Vinen er fodtrådt i de traditionelle granit lagars og har været lagret på egetræsfade i mindst 7 år. Det er en pragtfuld Colheita port af allerbedste kvalitet. Den har en flot gylden-brun farve, frisk og intens duft af sorte frugter med raffinerede noter af tørret frugt og karamel. Den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat med en meget lang og behagelig eftersmag. De robuste, men samtidig silkebløde, tanniner giver vinen dybde - og det lover godt for fremtiden.

Servering: Denne elegante Colheita portvin bør serveres afkølet og er særdeles velegnet som en "efter-måltidet-drink" og til kraftige oste, chokolade og desserter, men den er også perfekt som hygge vin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Quinta do Pego
Producent Quinta do Pego
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2007
Emballagetype Trækasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Quinta Do Pégo Colheita Porto 2007

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.