En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Pure Shots Lakrids

Varenummer:
Pure Shots Lakrids
DKK  145,00

Alle Pure-produkterne er skabet og brygget efter samme princip: høj kvalitet og god smag lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgt til at give den bedste og reneste smag i hver eneste variant.

Se flere detaljer

På lager

Pure Shots er lavet på Ægte Lakrids

Lakridsen er specialudvalgt grundet dens rene, dybe smag. Roden tørres, ristes, og pulveriseres for at få mest muligt smag ud af den. Det er denne proces, der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids. 

Salmiaksalt

Til lakridsen tilføjes salmiaksalt for at bryde den søde smag af lakrids. Sammen frembringer de en harmonisk og afbalanceret smag af saltlakrids, som er blød og behagelig at nyde. Dette er den rigtige smag af lakrids som vi kender den, når den er bedst. 

Fint destilleret vodka 

Vodkaen er lavet på 96% ren alhokol og blandet med Aarhusiansk vand og dansk sukker. Denne rene form for spirit er lavet på korn og rug fremfor melasse. Det betyder, at pritten smager i hjarmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og bidrager således også til shottets rene smag. 

Flasken bør omrystes før shottet skænkes for optimal smag!

Pure Shots er selv en aktiv del alle vores produkter: alle varianter skabes, tilsmages og finjusteres af os selv. Vi brygger og rører selv i gryderne. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser – og PURE love til den gode smag.

Derfor er alle Pure Shots' produkter skabt og brygget efter samme princip: høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til at give den bedste og reneste smag i hver flaske.

Hos Pure bruger vi rigtig dansk sukker, fremfor glukosesirup, da sukkeret er et renere produkt og bidrager til en renere smag. Vores finsprit er lavet på korn, fremfor at være fra melasse. Sprit af melasse har en skrap, stærk smag af alkohol som overdøver de naturlige ingredienser, hvorfor mange producenter bruger kunstige aroma- og smagsstoffer for at skabe en smag.

Pure Shots bruger finsprit lavet på korn, hvor sprittens smag arbejder i harmoni med de øvrige naturlige ingredienser. Det betyder et endeligt produkt uden en skarp smag af alkohol, og en smag der kommer fra de naturlige ingredienser og ikke kunstige smags- og aromastoffer.

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 16,40%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Pure Shots
Land Danmark
Område Jylland
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pure Shots Lakrids

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.