En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Portvinssmagning fredag den 22. november

Varenummer:
Portvinssmagning fredag den 22. november
DKK  795,00

Portugisisk pragtbesøg – Gustavo & Graham’s lægger vejen forbi Viborg

Portvinssmagning fredag d. 22.11.2019

Pris: 795,00 pr. person. 

Så er der i den grad godt nyt til alle portvinselskere. Vi i Dahls Vinhandel har fornøjelsen af at indbyde til portvinssmagning fredag den 22. november 2019 kl. 18.30 i Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Vi …

Se flere detaljer

Ikke på lager

Portugisisk pragtbesøg – Gustavo & Graham’s lægger vejen forbi Viborg

Portvinssmagning fredag d. 22.11.2019

Pris: 795,00 pr. person.

Så er der i den grad godt nyt til alle portvinselskere. Vi i Dahls Vinhandel har fornøjelsen af at indbyde til portvinssmagning fredag den 22. november 2019 kl. 18.30 i Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg.

I spidsen for aftenen står Gustavo Devesas, og han har taget de bedste flasker med fra selveste Graham’s. Han er en nær og kær ven af huset, og det glæder os altid, når han kommer den lange vej fra Portugal til Viborg. Denne gang bliver hans inspirerende fortællinger, indfangende humør og fantastiske portvine akkompagneret af en 4-retters gourmetmenu fra Hjarbæk Kro – det bliver en stor aften.

Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal. I flere hundrede år har portugisiske Graham’s været garant for at producere nogle af de bedste portvine i hele verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ganske entydig i sin ros af Grahams, som han kalder ”den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig”. Graham’s emmer af historie og kvalitet – og må bare smages!
Denne aften skal vi blandt andet smage på Single Harvest 1994 og meget mere.

Historien om Graham’s

Indtil 1820 handlede Graham’s egentlig med tekstilvarer, men da en kunde ikke kunne betale sin forfaldne veksel, var firmaet derfor nødtvunget til at acceptere 27 fade portvine som betaling. Vinen blev overraskende solgt med så stor succes, at firmaet blev opfordret til at gentage handlen. Sådan, helt tilfældigt, begynder fortællingen om verdens måske bedste portvinshus. Siden dengang har Graham’s vist sit værd og understreget, at der intet tilfældigt er over hverken produktionen eller smagen. I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington ansat, og i 1970 købte dennes børnebørn huset. Symington-familien har i dag en helt central position inden for portvin og kan sit kram, når det kommer til at sammenstykke de lagrede portvine. 

V. bestilling online fungerer din faktura som billet til arrangementet.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Graham And Co
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Portvinssmagning fredag den 22. november

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.