En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Petalos del Bierzo, D.O, Alvaro Palacios

Varenummer:
Petalos del Bierzo, D.O, Alvaro Palacios
DKK  119,00 DKK  179,00
Årets Stjernevin kan noget helt særligt - bare se på de flotte anmeldelser!Dyb tæt, næsten sort farve med let lilla skær. Duften har nuancer af mørke frugter tilsat lakridspulver og toner af jord. Smagen er meget intens med modne tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.  Alvaro Palacios er om nogen synonym med den nye generation i Spanien, når det kommer til vin, og hans presti …

Se flere detaljer

På lager

Årets Stjernevin kan noget helt særligt - bare se på de flotte anmeldelser!

Dyb tæt, næsten sort farve med let lilla skær. Duften har nuancer af mørke frugter tilsat lakridspulver og toner af jord. Smagen er meget intens med modne tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen. 

Alvaro Palacios er om nogen synonym med den nye generation i Spanien, når det kommer til vin, og hans prestigevin, l´Ermita, står side om side med Pingus blandt de førende vine i hele Spanien. Alvaro er ud af en stor børneflok på ni. Spanieren faldt på sin vis fra fødslen i den store gryde med vin. Hans forældre var nemlig dengang ejere af den respekterede vingård Palacios Remondo i Rioja. Alvaro kunne derfor have valgt at blive boende i trygge rammer og overtage driften af vingården. I stedet trak den store, vide verden, og den unge opkomling rejste derfor til verdens vinøse centrum, Bordeaux. Her blev han uddannet som ønolog og arbejdede efterfølgende for Moueix-familien på Château Petrus. Da Alvaro vendte tilbage til Spanien, var han dog stadig ikke parat til at slå sig ned på familiens vingård. Han drog derfor i stedet til vindistriktet Priorat, som på det tidspunkt hovedsagelig var kendt for produktion lidet flatterende af bulk vin. Da vinmarkerne samtidig kun gav et lille udbytte, var flere og flere af vinbønderne begyndt at nedlægge deres marker. Allerede i 1995 begyndte kritikerne dog at overøse Alvaro Palacios med deres roser - en meget positiv kritik, der fortsætter i dag. Alvaro Palacios' nytænkning er baggrunden for, at han også har gjort sin entré i det ellers ikke synderlig prangende vindistrikt Bierzo. Normalt kendes Bierzo kun lokalt og udelukkende for nogle lette, frugtige vine af blandet kvalitet, som gerne skal drikkes inden for de første år efter aftapning. Netop dette har Alvaro Palacios ændret på med sin serie af enkeltmarksvine. Druerne til disse vine kommer udelukkende fra distriktets bedst beliggende vinmarker, som er tilplantet med op til 100 år gamle vinstokke. Udbyttet holdes nede og tangerer til tider de mængder, man høster i Sauternesdistriktets bedste slotte med 12,5 hl. pr. ha. Druerne til Petalos del Bierzo kommer fra en vinmark med vinstokke, der er mellem 40-90 år gamle. Vinmarken kultiveres stadig delvis med muldyr, og hele fremstillingsprocessen, lige fra den daglige pleje af vinstokkene til den endelige aftapning, er økologisk. Udbyttet svinger, afhængig af årgangen, mellem 45-25 hl. pr. ha.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Mencia
Land Spanien
Område Bierzo
Producent Alvaro Palacios
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Petalos del Bierzo, D.O, Alvaro Palacios

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.