I anledning af Peter Dahls 40 års jubilæum som vinhandler i Viborg afholdes en helt særlig vinsmagning af Baren i Midten under Snapsting. Hovedtemaet for denne begivenhed er Portugal: Et vinland, der af Peter værdsættes ekstremt højt. Derfor vil der denne eftermiddag udelukkende serveres portugisiske vine, når Peter vil berette om Guinness World Records-rekorden med verdens største portvinssmagning og om sin optagelse i broderskabet Confraria do Vinho do Porto. Her på siden finder du vinene fra jubilæumssmagning og læser mere om årets to store portvinsbegivenheder.

Nyhed

Peter er indtrådt i Portvinens fornemme broderskab

Confraria do Vinho do Porto. Det lyder fint, og det er det skam også. Et helt særligt broderskab, for hvem portvin værdsættes ekstremt højt. Peter Dahl er blevet udvalg, godkendt og optaget, og det er vi umådeligt stolte af.

Viborg 5.april 2024

Verdens største portvinssmagning

I 2024 fylder Dahls Vinhandel 40 år. Det blev markeret med en anderledes og unik smagsoplevelse lige her i Viborg. Vi inviterede nemlig til 40-års jubilæumssmagning, da vi nåede Guinness rekordbog med verdens største portvinssmagning.

Vi havde H.J Hansen Vin og Symington-familien i ryggen, da vores kære ven Gustavo Devesas fra Graham’s Port førte os igennem en helt særlige portvinssmagning.

Inden da var der storslået middag, da vi samlede vores lokale samarbejdspartnere fra byens restauranter i et kokketræf ud over det sædvanlige. Sammen med dansk-portugisiske Ann-Kristin Wenzel samarbejdede de syv restauranter om en eksklusiv menu. Det var en fantastisk aften.