En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Nyetimber Classic Cuvée Non Vintage

Varenummer:
Nyetimber Classic Cuvée Non Vintage
DKK  349,00
Denne boblende sprøde vin balancerer elegance og intensitet i perfekt harmoni med noterne af honning, mandel, brød og bagt æble.>>So, perhaps Nyetimber is the Krug of England. Or should we say that Krug is the Nyetimber of Champagne? Either way, I cannot recommend this exemplary, delicious, flag-bearing English sparkling wine highly enough, at any price.<<>>If you've never tri …

Se flere detaljer

På lager

Denne boblende sprøde vin balancerer elegance og intensitet i perfekt harmoni med noterne af honning, mandel, brød og bagt æble.

>>So, perhaps Nyetimber is the Krug of England. Or should we say that Krug is the Nyetimber of Champagne? Either way, I cannot recommend this exemplary, delicious, flag-bearing English sparkling wine highly enough, at any price.<<

>>If you've never tried this wine, and are reading these words: you simply must.<<

Citat: Jancis Robinson

Nyetimber: 
Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler med ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinrankerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår en perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Når klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder – ikke kun i England – får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisont.

De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066. Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.

Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.

Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.

Detaljer
Type Champagne
Drue Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Land Storbritannien
Område Toscana - Montalcino
Producent Kendall Jackson
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nyetimber Classic Cuvée Non Vintage

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.