En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Noval Black

Varenummer:
Noval Black
DKK  125,00 DKK  199,00

Det er en god portvin til pengene. Noval Black er uden tvivl en ægte femme fatale. Den er forførende over hele paletten lige fra den intense mørke farve over de saftige noter af frugt til den søde fornemmelse i finishen. Det er en elegant portvin, som virkelig indkapsler den topkvalitet og tradition, som man forbinder med Dourodalen i Portugal. Det er en ruby og en ny spændende portvin med …

Se flere detaljer

Ikke på lager

Det er en god portvin til pengene. Noval Black er uden tvivl en ægte femme fatale. Den er forførende over hele paletten lige fra den intense mørke farve over de saftige noter af frugt til den søde fornemmelse i finishen. Det er en elegant portvin, som virkelig indkapsler den topkvalitet og tradition, som man forbinder med Dourodalen i Portugal. Det er en ruby og en ny spændende portvin med masser af smag af mørke bær, blommer og chokolade. Den har desuden inkasseret hele 91 point.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Quinta do Noval
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 19,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Noval Black

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.