En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

No. 3 London Dry Gin

Varenummer:
No. 3 London Dry Gin
DKK  349,00
No.3 London Dry Gin er en gin af høj kvalitet. Det er kun de de fineste råvare, der benyttes hver eneste gang for at opnå den bedst mulige gin og smagsoplevelse. Produktionen af denne gin er egentlig ret kompleks, da der fokuseres på at lave den bedste gin. Her er mange års erfaring en afgørende faktor.  No.3 London Dry Gin er tro mod den klassiske London Dry Gins rødder. De botanical …

Se flere detaljer

På lager

No.3 London Dry Gin er en gin af høj kvalitet. Det er kun de de fineste råvare, der benyttes hver eneste gang for at opnå den bedst mulige gin og smagsoplevelse. Produktionen af denne gin er egentlig ret kompleks, da der fokuseres på at lave den bedste gin. Her er mange års erfaring en afgørende faktor. 

No.3 London Dry Gin er tro mod den klassiske London Dry Gins rødder. De botanicals, som definerer smagen i No.3 London Dry Gin, er enebær, forfriskende citrus og blide krydderier i perfekt balance. 

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 46,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Dog Point Vineyard
Land England
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:No. 3 London Dry Gin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.