En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

New Age Rødvin

Varenummer:
New Age Rødvin
DKK  75,00
Denne vin forfører både syn og smag. I front af den iøjnefaldende bagside ses en dyb rød, nærmest sort væske, som straks leder tanker hen på frisk og sød saft. Udseendet vidner om vinens sødmefulde smag, som er let og imødekommende. Vinen er let perlende og har masser af toner af røde og mørke bær. Perfekt til en varm sommerdag, til velkomst eller til tøseaften. Det er en populær sm …

Se flere detaljer

På lager
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Argentinsk perle!

Denne vin forfører både syn og smag. I front af den iøjnefaldende bagside ses en dyb rød, nærmest sort væske, som straks leder tanker hen på frisk og sød saft. Udseendet vidner om vinens sødmefulde smag, som er let og imødekommende. Vinen er let perlende og har masser af toner af røde og mørke bær. Perfekt til en varm sommerdag, til velkomst eller til tøseaften. Det er en populær smagsoplevelse, som man ikke må gå glip af.

Bodegas Valentin Bianchi er producenten bag og hører til blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter.

Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte Elsa's Vineyard, der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård. Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde. Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer - og det kan vi lide. Dagene er solfyldte, lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine.

New Age er, som navnet siger, en ny stil fra Valentin Bianchi, der med denne vin sigter på det yngre, men meget kvalitetsbevidste publikum - og vinen fejler på ingen måde.

Argentinske Bodegas Valentin Bianchi har i årtier været kendt som producent af kvalitetsvine til fornuftige priser. Men i 1995 blev "alt det pæne" for meget for den unge tredjegeneration. Efter deres mening var standardsortimentet simpelthen for almindeligt. De ville have noget mere tilpasset deres egen generation. Fest, farver, lækker, sødmefuld, frugtrig, bobler og relativ lav alkoholprocent blev nøgleordene bag den nye vin, som selvfølgelig også skulle produceres under hensyntagen til miljøet.

Den unge generation fik frie hænder til at skabe deres eget vinprojekt, bare de lovede ikke at sætte Bianchi-navnet på flasken – det gamle hæderkronede og klassiske familiefirma skulle jo nødigt blive kompromitteret. Men stik mod den ældre generations forventninger blev New Age, som vinprojektet meget sigende kom til at hedde, lige fra starten en kæmpe succes! Salgsmæssigt har New Age for længst overhalet husets etablerede sortiment. Uanset hvilken trendy bar eller restaurant, man går ind på i Argentina, støder man på New Age. I USA gik salget fra 0 til 1 mio. kasser på bare to år. I dag sælges New Age med stor succes i mere end 40 lande over hele verden. Ikke mindst her i Danmark, hvor vi har introduceret både den hvide, den røde og roséen med stor succes!

Detaljer
Type Rødvin
Land Argentina
Område Mendoza
Producent Valentin Bianchi
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 6,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:New Age Rødvin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.