En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Miguel Torres AO Natureo Rosé - Alkoholfri

Varenummer:
10548609
DKK  85,00

Dejlig ligefrem vin med masser af frugt og bær såvel i duften som i smagen.

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Navnet "Torres" er det mest kendte vinudtryk i Spanien. Kun overgået af ordene "rødvin" og "hvidvin". Og uanset hvor du sidder henne i verden på en restaurant, hvor du ikke kender de lokale vine, kan du med sikkerhed vælge en vin fra Torres. Du ved, den er pengene værd. Og at du kan lide den.

Torres blev etableret for 300 år siden. Og gennem generationer har man målrettet arbejdet på at optimere produktionen. Balancen mellem effektivitet og kvalitet er knivskarp, og frelst er den, som finder den.
Alt er set efter i sømmene. Lageret er, i hvert tilfælde indenfor vinverdenen, Europas mest avancerede, helt styret af robotter. Fejl accepteres ikke i noget som helst led. Legenden Miguel Torres bor stadig op og ned ad den catalanske vingård. Og viser sig hver dag.

Og Torres er ikke kun lig med vine fra Catalonien, men imperiet har også spredt sig til så vidt forskellige områder som Priorat, Ribera del Duero, Conca de Barbara, Rioja og Chile og Californien.

Huset producerer 4,9 mio. 12 stks. kasser. Om året!

Torres er en levende legende. Det oprindelige gennembrud kom ved Paris-smagningen i 1979, hvor Miguel Torres med stort vovemod og efterfølgende succes i en blindsmagning satte Gran Coronas "Black Label" (i dag kaldet Mas la Plana) op mod Château Latour 1970. Og vandt.
Men finten er ikke at producere topvine, der kan slå topvine.
Finten er, at Torres år efter år, område efter område, kan lave en vin, som falder 100% i folks smag. Til en fornuftig pris.
Det er respekten for denne forbrugertype, der har skabt det imperium, som Miguel Torres i dag har opbygget.

Natureo-serien er udviklet via en helt speciel teknik med omvendt osmose, der frafiltrerer alkoholen uden at ødelægge den autentiske vinsmag! "Vinene" er frugtrige og fyldige med fin, meget svag sødme. Eminent til dem, der gerne vil nyde et godt glas vin uden at få alkoholen med, eller til frokostmøder, der kræver, at hovedet fortsat holdes klart!

Teknikken bag:
Når den normale gæring er overstået, gennemgår vinen af-alkoliserings proces i en såkaldt spinning column: Vinen frafiltreres sine aromabærende tørstoffer, hvilket udgør cirka 1 % af væsken, og køres igennem en spinning column hvor vinen langsomt passerer ned gennem tanken via hyldelignende metalplader, som sidder på tankens inderside. Tanken er sat under tryk, og en varm damp stiger gennem denne fra bunden. Alkoholen dampes ud af vinen, og den nu smags- og alkoholløse væske passerer ud af tankbunden. Processen tager cirka 20 sekunder, og der kan renses mellem 60 og 160 liter vin pr. min.
Væsken tilsættes nu igen aromastofferne, hvorefter den kan tappes på flaske og sælges som alkoholfri vin.
Vinifikation
Druerne afstilkes og kværnes, hvorefter mosten afkøles og ligger med skindkontakt et døgn, inden massen presses. Drueskindet fjernes fra mosten, der lægges på ståltanke for at gennemføre den alkoholiske gæring, hvorefter vinen stabiliseres og filteres, inden den gennemgår sin alkohol-rensningsproces.

Detaljer
Type Alkoholfri / Alkoholreduceret / Lav Alkohol
Drue Cabernet Sauvignon, Syrah
Land Spanien
Område Catalunya
Producent Miguel Torres
Producent Miguel Torres
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Miguel Torres AO Natureo Rosé - Alkoholfri

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.