En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Philippe Bouzereau Bourgogne Blanc, Cote d'Or

Varenummer:
Philippe Bouzereau Bourgogne Blanc, Cote d'Or
DKK  279,00
Familien Bouzereau i Meursault i Côte de Beaune har dyrket vin i området i ikke færre end ni generationer siden 1700-tallet. I 2006, efter endt vinstudie i Beaune og nogle års praktisk erfaring med vin i Beaujolais, Australien og New Zealand, overtog Philippe de 16 ha. vinmarker, hovedsageligt beliggende i Meursault men også lidt i nabokommunerne. I 2015 gik Philippe Bouzereau over til en …

Se flere detaljer

På lager

Familien Bouzereau i Meursault i Côte de Beaune har dyrket vin i området i ikke færre end ni generationer siden 1700-tallet. I 2006, efter endt vinstudie i Beaune og nogle års praktisk erfaring med vin i Beaujolais, Australien og New Zealand, overtog Philippe de 16 ha. vinmarker, hovedsageligt beliggende i Meursault men også lidt i nabokommunerne. I 2015 gik Philippe Bouzereau over til en økologisk dyrkning på de i dag 18 ha. vinmarker. Samtidig er Philippes bror, Charles Bouzereau, blevet ansat i familiefirmaet, for som Philippe siger: "Alene går man hurtigt, når man er to, når man længere!" Her får I brødrenes almindelige Bourgogne Blanc, der virkelig sender tankerne mod Mersault – det er bare halv pris for noget som er næsten lige så godt.
 
Bourgogne Côte d’Or Blanc fra Domaine Philippe Bouzereau produceres på Chardonnay-druer fra parcellerne Les Pellans, Les Millerands og Les Murgers de Limozin med vinstokke, som er plantet i 1950 og 2001. Parcellerne ligger i den nedre del af Meursault kommune, hvor jordbunden er meget dyb og består mest af ler, kalk og sand. Vinen er modnet i 12 måneder på fade. Det giver i dette tilfælde en magisk flot, lysegylden vin. Næsen fyldes af aromatiske, generøse og frugtige nuancer af hvide ferskner, abrikos og vilde blomster. I munden har vinen en god fedme og mineralitet, men det er friskheden og præcisionen, der vinder til sidst. For mig en meget appetitgivende og liflig hvidvin, som ikke fornægter sin oprindelse i Meursault, med en underliggende cremet stil. Prøv den.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Chardonnay
Land Frankrig
Område Bourgogne
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Med stor respekt for miljøet
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2020
Emballagetype Papkasse
Serveringsforslag Fisk - fede
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Philippe Bouzereau Bourgogne Blanc, Cote d'Or

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.