En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Mesta Rosé Organic

Varenummer:
Mesta Rosé Organic
DKK  69,00
Denne vin er produceret af Tempranillo-druer, der er organisk dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen i Castile-La Mancha- regionen i det centrale Spanien.Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en flot rosévin med lys jordbærrød farve og en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og v …

Se flere detaljer

Udsolgt

Denne vin er produceret af Tempranillo-druer, der er organisk dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen i Castile-La Mancha- regionen i det centrale Spanien.
Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

Det er en flot rosévin med lys jordbærrød farve og en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og velafbalanceret syre samt en frisk og behagelig eftersmag.

Detaljer
Type Rosé
Drue Tempranillo
Land Spanien
Område Toscana - Montalcino
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk
Proptype Skruelåg
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mesta Rosé Organic

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.