En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Mersault Pierre Morey 2018

Varenummer:
Mersault Pierre Morey 2018
DKK  799,00
Pierre Morey er for de fleste mest kendt for sin rolle hos Domaine Leflaive, men Morey-familien producerer faktisk også i dag nogle af de mest ikoniske og lagringsdygtige hvidvine fra familiens 11 ha. i selveste Meursault. Pierre er dog officielt gået på pension, men han arbejder fortsat sammen med sin datter Anne på Domaine Pierre Morey for at skabe nogle af de aller bedste vine - tilmed øk …

Se flere detaljer

Udsolgt

Pierre Morey er for de fleste mest kendt for sin rolle hos Domaine Leflaive, men Morey-familien producerer faktisk også i dag nogle af de mest ikoniske og lagringsdygtige hvidvine fra familiens 11 ha. i selveste Meursault. Pierre er dog officielt gået på pension, men han arbejder fortsat sammen med sin datter Anne på Domaine Pierre Morey for at skabe nogle af de aller bedste vine - tilmed økologiske. 

Meursault ligger i centrum af Côte de Beaune i famøse Cote d' Or. Det er den første vigtige hvidvinskommune, som du vil møde, når du kører sydpå fra Beaune. Her arbejdes der naturligvis hovedsageligt med Chardonnay, der trives fantastisk qua en perfekt jordbundsblanding af marl, kridt og ler. Foruden markerne i Meursault, så har Pierre Morey også parceller i blandt andet Pommard og Puligny-Montrachet - heriblandt grand cru besiddelser. 

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Chardonnay
Land Frankrig
Område Bourgogne
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk Dyrket
Proptype Kork
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mersault Pierre Morey 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.