En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Masters Gin sæt m. 2 MG Tonic

Varenummer:
Masters Gin sæt m. 2 MG Tonic
DKK  260,00
Det siges, at grundlæggeren af destilleriets gin produktion flygtede op i Cataloniens bjerge, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939. Her skulle han have fundet vilde enebær, som han straks begyndte at destillere på og det er der siden kommet denne fantastiske gin ud af. Dobbelt guld WSC i San Francisco i 2015 Standard gin.Botanicals: Enebær, søde og bitter appelsiner, citron, …

Se flere detaljer

På lager

Det siges, at grundlæggeren af destilleriets gin produktion flygtede op i Cataloniens bjerge, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939. Her skulle han have fundet vilde enebær, som han straks begyndte at destillere på og det er der siden kommet denne fantastiske gin ud af.

Dobbelt guld WSC i San Francisco i 2015 Standard gin.

Masters Selection London Dry Gin er produceret af det spanske destilleri MG Destilerias, som holder til i Vilanova i la Geltrú små 50 km fra Barcelona.

Masters Selection er produceret helt efter den klassiske "London dry gin" metode. Ingredienser: enebær, koriander, kardemomme, angelikarod, citronskal, skræl fra bitter appelsin og skræl fra sød appelsin.

I næsen har den masser af enebær, sammen med en let citrus. Det giver en frisk fornemmelse, og giver en lysten til at få smagt ginnen.

I smagen er den let og frisk med noter af enebær, citrus og en smule kardemomme. Alkohollen fornemmes let på tungen. Det er en meget aromatisk gin med noter af enebær, urter, citrus og kardemomme. En rigtig god London dry gin.

Pakken indeholder 2fl. MG Tonic

Mg Tonica er en meget frisk og citrus præget tonic med dejlige livlige bobler og en let tørhed. Passer til mange forskellige gintyper og tilfører en friskhed. Egner sig også som en "virgin GT" for sig selv med lidt citronskal i.

Prisen er inkl. pant.

Detaljer
Type Drinkspakker / Gaveløsninger
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent MG Destilerias
Land Spanien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Masters Gin sæt m. 2 MG Tonic

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.