En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Marques de Murrieta Pazo Barrantes Albarino

Varenummer:
Marques de Murrieta Pazo Barrantes Albarino
DKK  175,00

Pazo Barrantes er samme garant for succes i Galicien som ejeren Marqués de Murrieta i Rioja - her illustreret af 92 point fra James Suckling!

100% Albariño. Druerne til vinen er håndplukket fra udvalgte små vinmarker omkring vingården, som i hjertet af Rías Baixas strækker sig langs de galisiske fjorde (rías) ved den nordvestspanske atlanterhavskyst. Med den omfattende årlige n …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Pazo Barrantes er samme garant for succes i Galicien som ejeren Marqués de Murrieta i Rioja - her illustreret af 92 point fra James Suckling!

100% Albariño. Druerne til vinen er håndplukket fra udvalgte små vinmarker omkring vingården, som i hjertet af Rías Baixas strækker sig langs de galisiske fjorde (rías) ved den nordvestspanske atlanterhavskyst. Med den omfattende årlige nedbørsmængde og det milde klima er der langt til de afsvedne plateauer i det centrale og sydlige Spanien. Dermed er der dømt perfekte forhold for Albariño-druen, der også er udråbt til Spaniens pendant til Riesling.

Denne vin fra Pazo Barrantes er uden tvivl et af flagskibene på Albariño fra området og byder på en intens aroma med nuancer af grønne og gule frugter og blomster med noter af balsamico i baggrunden. Smagen er frisk, elegant og dyb med en markant men velintegreret syre og dog en lidt salt fornemmelse der minder om den korte afstand til havet.

Super flot til fisk og skaldyr - prøv den f.eks. til dampede knivmuslinger, rejer med citron og persille, muslinger med krydret tomatsauce eller til galicernes egen hofret: Pulpo a la gallega.

92 point - James Suckling, august 2018:

"The white-peach aroma you expect from Rias Baixas, but also a subtlety that's rare in this region. Lovely balance of creaminess and elegant acidity on the palate with a hint of salty minerals in the long, lingering finish. Drink or hold and this should age up to a decade."

Marqués de Murrieta
Marqués de Murrieta er et helt særligt navn i Rioja.
Hvor vinene i dette område helt tilbage i tiden var af svingende kvalitet og udelukkende lavet til at blive drukket lokalt, var Luciano de Murrieta i 1844 den første til at sætte kvalitet på dagsordenen i Rioja. Hans erfaring kom bl.a. fra at have arbejdet på nogle af de fineste slotte i Bordeaux, og den professionelle tilgang til vinproduktion blev overført, først til hans egen måde at gøre tingene på, siden til metoderne i hele området.

I 1878 købte Murrieta ejendommen Ygay, hvor han grundlagde, hvad der i dag er et af de mest prominente vinhuse i Spanien. Fra de over 300 hektar, der omkranser vingården, produceres der kun fem vine. Her er ingen Joven eller Crianza; niveauet starter højt ved Reserva og Gran Reserva og op til de ikoniske rødvine Dalmau og Castillo Ygay Gran Reserva Especial. Glemmes skal heller ikke en lille produktion af en Spaniens største hvidvine - Capellanía.

Marqués de Murrieta ejer også Pazo Barrantes i galiciske Rias Baixas. Denne lille vingård anses af mange for at lave Galiciens fineste hvidvine.

2016 vinder af 'Elle Gourmet Award for the Best Winery'

Galicien
Galicien - beliggende i det nordvestligste Spanien - er kendt for at producere nogle sublime hvidvine, som bl.a. passer fantastisk til fisk og skaldyr.

Hoveddruerne er bl.a. Godello og Albariño og dyrkes bl.a. i det berømte vinområde Rias Baixas.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Albarino
Land Spanien
Område Galicien
Producent Marqués de Murrieta Estates and Wines
Producent Marqués de Murrieta Estates and Wines
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marques de Murrieta Pazo Barrantes Albarino

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.