En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Marques de Murrieta Gran Reserva 2014

Varenummer:
Marques de Murrieta Gran Reserva 2014
DKK  450,00

Peter Dahl: "Fantastisk spansk vin. Den er blød og behagelig. Ganske enkelt elegant"

Se flere detaljer

På lager

Marques de Murrieta, Gran Reserva, 2014, Limited Edition

Rioja når det er bedst!

Spanske Marques de Murrieta producerer i de bedste årgange en uimodståelig Gran Reserva. Med sine helt koncentrerede røde nuancer og duft af klassisk Rioja betager og behager et glas af denne vin både øje og næse. Den har en dejlig moderne stil med masser af bid, krydderier, struktur og bløde nuancer af røde frugter. De krydrede toner og tempranillos intense frugtnuancer harmonerer perfekt med vaniljen og trækarakteren, så vinen fremstår let, frisk og aromatisk. Efter lidt iltning stiger vinens harmoni og velour. En god frugtsødme, nuancer af mørkere frugter og meget dybe toner af cedertræ og tobak bliver tydlige. Der er tale om en enestående vin.

Vinen er først modnet i 26 måneder på tidligere brugte amerikanske fade og derefter 8 måneder på nye amerikanske barriques. Efter aftapningen er vinen modnet i minimum 3 år i slottets dybe kældre før frigivelse på markedet.

Vinen er fremragende til vildtkød, okse og lam.

For den fulde oplevelse anbefales det, at vinen iltes på karaffel inden servering og gerne 2-3 timer.

91% Tempranillo, 4% Mazuelo, 2% Garnacha, 3% Graciano

96 POINT - TIM ATKIN

Marqués de Murrieta
Marqués de Murrieta er et helt særligt navn i Rioja.
Hvor vinene i dette område helt tilbage i tiden var af svingende kvalitet og udelukkende lavet til at blive drukket lokalt, var Luciano de Murrieta i 1844 den første til at sætte kvalitet på dagsordenen i Rioja. Hans erfaring kom bl.a. fra at have arbejdet på nogle af de fineste slotte i Bordeaux, og den professionelle tilgang til vinproduktion blev overført, først til hans egen måde at gøre tingene på, siden til metoderne i hele området.

I 1878 købte Murrieta ejendommen Ygay, hvor han grundlagde, hvad der i dag er et af de mest prominente vinhuse i Spanien. Fra de over 300 hektar, der omkranser vingården, produceres der kun fem vine. Her er ingen Joven eller Crianza; niveauet starter højt ved Reserva og Gran Reserva og op til de ikoniske rødvine Dalmau og Castillo Ygay Gran Reserva Especial. Glemmes skal heller ikke en lille produktion af en Spaniens største hvidvine - Capellanía.

Marqués de Murrieta ejer også Pazo Barrantes i galiciske Rias Baixas. Denne lille vingård anses af mange for at lave Galiciens fineste hvidvine.

2016 vinder af 'Elle Gourmet Award for the Best Winery'

Detaljer
Type Rødvin
Drue Tempranillo
Land Spanien
Område Rioja
Producent Marqués de Murrieta Estates and Wines
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2014
Emballagetype Gavekasse
Serveringsforslag Vildt
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marques de Murrieta Gran Reserva 2014

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.