En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Manchester Gin Raspberry Infused

Varenummer:
Manchester Gin Raspberry Infused
DKK  450,00
Manchester Gin Rasberry Infused En perfekt frugtrig gin med smag fra de fineste hinbær. Her er der tale om en lækker og sødere gin. Den er baseret på samme opskrift som den klassiske Manchester Gin, kun tilføjet friske hindbær. Der bliver tilføjet mere hindbær efter distilleringen for at fremhæve den lækre smag. Derfor har denne gin en uigenkaldelig hindbær aroma med en smule citrus o …

Se flere detaljer

På lager

Manchester Gin Rasberry Infused

En perfekt frugtrig gin med smag fra de fineste hinbær.

Her er der tale om en lækker og sødere gin. Den er baseret på samme opskrift som den klassiske Manchester Gin, kun tilføjet friske hindbær. Der bliver tilføjet mere hindbær efter distilleringen for at fremhæve den lækre smag. Derfor har denne gin en uigenkaldelig hindbær aroma med en smule citrus og enebær. Den smager sødt og behageligt af hinbær, men er understøttet af en tydelig gin-karakter. Finish præges af et svagt hint af rose efterfulgt af Manchester Gins sædvanlige blide finish - en dejlig komnination.

Manchester Gin er logoet på denne gin. Det er en hyldest til byen, som de bor i, hvis logo siden industrialiseringen har været the working bee. Netop industrialiseringen kickstartede gins popularitet, da den pludselig blev den billigstproducerede alkohol på markedet. Det var også i denne periode, at London Dry Gin kom til verden. Destilleriet blev startet af et par, der mødte hinanden på en bar. Her bød manden damen på en drink, som valgte en gin og tonic.

Nu er Manchester Distillery's ånd i et rum i centrum af byen, hvor hver flaske er håndlavet og destilleret i små partier ... og når vi siger små partier, mener vi det virklig. Der bliver faktisk kun destilleret små 500 flasker pr. batch

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Land England
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Manchester Gin Raspberry Infused

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.