En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Maison Albert Sounit, Mercurey Rouge – Noblesse, Bourgogne

Varenummer:
Maison Albert Sounit, Mercurey Rouge – Noblesse, Bourgogne
DKK  599,00
Tanken bag vinen er, at udfordre appellationen Mercurey og vinmarken, ”En Boussoy” med henblik på at opnå den højst tænkelige kvalitet. Vinen er produceret første gang i 2015 og produceres kun i årgange, hvor den kan opnå en ekstraordinær høj kvalitet. ”En Boussoy” er en vinparcel, som ligger på det østvendte plateau på Montaigus bjerget ovenover landsbyen Saint-Martin-sous-Mon …

Se flere detaljer

På lager

Tanken bag vinen er, at udfordre appellationen Mercurey og vinmarken, ”En Boussoy” med henblik på at opnå den højst tænkelige kvalitet. Vinen er produceret første gang i 2015 og produceres kun i årgange, hvor den kan opnå en ekstraordinær høj kvalitet.
”En Boussoy” er en vinparcel, som ligger på det østvendte plateau på Montaigus bjerget ovenover landsbyen Saint-Martin-sous-Montaigus i den sydlige del af Mercurey. Parcellen har i mange år indgået i Maison Albert SOUNIT’s Mercurey ”Vieilles Vignes” sammen med en anden parcel på samme skråning, ”Les Craie”. ”En Boussoy” parcellen er nabo til 1. Cru marken ”Clos de Montaigus”
Jordbunden består af et dybt lag ler ovenpå kalkstensklippen. De meget gamle vinstokke (70-80 år), i sandhed ”Vieilles Vignes”, giver i kombination med den dybe lerjord, eksponeringen på plateau-skråningen år for år en meget intens og fyldig vin.
”NOBLESSE” er lavet af de 2 bedste fade fra ”En Boussoy” vinmarken – vel at mærke 2 helt nye franske egetræs à 228 liter.
Druerne er høstet i hånd den 2. september og sorteres ikke mindre end 3 gange: Første gang ved plukningen, efterfølgende ved tømning af plukkernes spande, - og sidste og grundigste sortering foregår ved sorteringsbord i cuveriet, inden klaserne afstilkes og hældes i gæringskarret. Vinen har tilbragt 3 uger i gæringstanken. Først 6 dages kold maceration ved 9°, hvor farve og de frugtrige aroma- og smagsstoffer ekstraheres fra drueskal og druekød over i juicen. Derefter har vinen gæret og efter-trukket i gæringstanken i 2 uger, inden presning. Vinen tappes uden filtrering, og lagrer 18 måneder. 2015 anses som én af de allerbedste Pinot-Noir årgange i Bourgogne og ”NOBLESSE” bliver kun produceret yderst begrænsede mængder (608 fl.)

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land Frankrig
Område Bourgogne
Producent Maison Albert Sounit
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2019
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maison Albert Sounit, Mercurey Rouge – Noblesse, Bourgogne

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.