En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Louis Roederer - Brut Premier Champagne

Varenummer:
Louis Roederer - Brut Premier Champagne
DKK  439,00

Når man råder over ca. 210 hektar vinmarker i hjertet af Champagne - og alle med Premier og Grand Cru status - så forpligter det! Dette er en af de bedste og mest karakteristiske "Non Vintage" - champagner på markedet. Glæd dig!

  • Køb 6 for DKK  299,00 pr styk og spar 32%

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Brut Premier laves på 40% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 20% Pinot Meunier fra 40 forskellige parceller.
Man sikre en god kontinuitet i stilen ved at Brut Premier laves af seks forskellige årgange, hvoraf ca. 10% kommer fra Louis Roederers berømte 'Réserve'. Vinen gæres på flaske i 3-4 år, og 'dosagen', d.v.s. den sukkerlikør, der tilsættes, når gæringen på flaske er slut, udgør ca. 10-11 g. pr. liter.
Efter degorceringen er vinen yderligere gemt i 6 måneder inden afskibning.Brut Premier har en stor, umiddelbar og frugtrig bouquet.
Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende harmoni mellem kraft, fyrighed og blødhed.
Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse. Dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og faktisk også til ikke for søde desserter.

Detaljer
Type Champagne/mousserende
Land Frankrig
Område Champagne
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Louis Roederer - Brut Premier Champagne

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.