En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Lenotti Pinot Grigio Delle Venezie - BLUSH - Orangevin

Varenummer:
Lenotti Pinot Grigio Delle Venezie - BLUSH
DKK  139,00
Vinen er fremstillet af druen Pinot Grigio, som høstes i veneto områderne ved Gardasøen under Delle Venezie appellationen.Det er friskhed, aroma og frugtkarakter, som prioriteres i denne vin, og den er også umiddelbar, sprød og meget delikat i både duft og smag.Vinen passer fint til retter med salat, grillet fisk, pasta, Pizza eller risotto med fjerkræ og kalv. Ved ankomsten til vinkælder …

Se flere detaljer

På lager

Vinen er fremstillet af druen Pinot Grigio, som høstes i veneto områderne ved Gardasøen under Delle Venezie appellationen.
Det er friskhed, aroma og frugtkarakter, som prioriteres i denne vin, og den er også umiddelbar, sprød og meget delikat i både duft og smag.
Vinen passer fint til retter med salat, grillet fisk, pasta, Pizza eller risotto med fjerkræ og kalv.

Ved ankomsten til vinkælderen, bliver druerne skånsomt knust og gennemgår en kold skindmacerering i ca.5 dage, hvorved vinen opnår sin grå/røde farve, som englænderne kalder "Blush". Derefter bliver druerne presset, og mosten gæres på temperatur regulerede rustfrie ståltanke ved 15-16 grader.

Orangevin

Detaljer
Type Rosé
Drue Pinot Grigio
Land Italien
Område Delle Venezie DOC
Producent Cantine Lenotti
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2019
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lenotti Pinot Grigio Delle Venezie - BLUSH - Orangevin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.