En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Le Petit Étoilé Chardonnay Alkoholfri

Varenummer:
Le Petit Étoilé Chardonnay Alkoholfri
DKK  89,00

Næsen domineres af friske aromaer af fersken, hvide blomster, grønne æbler og hvid pære, som kombineres harmonisk med citrusfrugter og smøragtige toner. Dens cremede bobler belægger ganen og giver plads til subtile aromaer af citrusfrugter og en usædvanlig frisk finish.

Se flere detaljer

På lager

Le Petit Étoilé Chardonnay Sparkling er en mousserende økologisk og alkoholfri vin, der er kendetegnet ved dens sarte, men vedvarende bobler. Den tilbyder en lysegul farvetone og en lys sølvkerne. Næsen domineres af friske aromaer af fersken, hvide blomster, grønne æbler og hvid pære, som kombineres harmonisk med citrusfrugter og smøragtige toner. Dens cremede bobler belægger ganen og giver plads til subtile aromaer af citrusfrugter og en usædvanlig frisk finish.

Detaljer
Type Alkoholfri / Alkoholreduceret / Lav Alkohol
Drue Chardonnay
Land Frankrig
Område Toscana - Montalcino
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Serveringsforslag Apéritif
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Le Petit Étoilé Chardonnay Alkoholfri

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.