En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Le Clos du Caillou - Chateauneuf-du-Pape 2018

Varenummer:
Le Clos du Caillou - Chateauneuf-du-Pape 2018
DKK  359,00
Duften har toner af hindbær, brombær, solbær og lakrids. Smagen er meget imødekommende med masser af umiddelbar frugt, som balanceres af en fin fylde. Syren er lav og smagen tæt og vedvarende med stor kompleksitet i eftersmagen.6 Stjerner på www.aov.dk (alt om vin)"Det her er en topvin. Ristet kaffe, blommer, garrique i skøn forening. Vinen har en cremet rund og lækker mundfylde. Imponeren …

Se flere detaljer

På lager

Domaine le Clos du Caillou ligger ved byen Courthézon, nordøst for Châteauneuf-du-Pape. Jorden er fyldt med store rullesten og sand, så man har det perfekte udgangspunkt for at fremstille stor Châteauneuf-du-Pape. Det har da også været målet, siden familien Pouizin og Vacheron stiftede domainet i 1956, og betragter man deres vine i dag, er det ikke uden grund, at vinkendere verden over anser slottet som værende blandt de tre bedste i distriktet. Domainet består i alt af 58 ha vinmarker, hvoraf de 8 ligger i Châteauneuf-du-Pape. I princippet kunne de resterende 50 ha også godt have været indlemmet i Châteauneuf-du-Pape, da de kun er adskilt fra distriktet af et gammel stengærde. Historien fortæller dog, at den daværende ejer ikke ville betale de afgifter, som en ophøjelse af jordene til Châteauneuf-du-Pape krævede i 1923, og at det er derfor, jordene kun bærer status af Côtes du Rhône. Fakta er dog, at domainets Côtes du Rhône Villages og Côtes du Rhône Reserve fuldt ud er på højde med flere af de bedre Châteauneuf-du-Pape vine. Druerne til Caillous Châteauneuf-du-Pape Tradition hentes fra fire forskellige terroirs - Les Bedines, Guigasse og Pignan Les Cassante. Størstedelen kommer dog fra Pignan Les Cassante, hvis jordbund hovedsagligt består af sand. Den sandede jordbund giver en mere elegant vin med finere tanniner – et træk som går igen i domainets andre vine, der, efterhånden som de ældes, kan opnå en nærmest burgundisk lethed. Markerne er certificeret økologiske og også omlagt til biodynamisk vinbrug på vej mod certificering.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Grenache Noir, Syrah
Land Frankrig
Område Rhône, Chateauneuf du Pape
Dyrkningsmetode Biodynamiske Druer
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Le Clos du Caillou - Chateauneuf-du-Pape 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.