En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Lagrave-Martillac Blanc, Pessac-Leognan 2017

Varenummer:
Lagrave-Martillac Blanc, Pessac-Leognan 2017
DKK  239,00
Lagrave-Martillac er andenvinen til Cru Classé slottet Château Latour-Martillac, som har top-klassifikation for både slottets røde og hvide vine i Pessac-Léognan appellationen i Graves. Og det er simpelthen noget af det bedste hvide Bordeaux, som er klar til at blive drukket nu, men også uden problemer kan gemmes i mange år endnu. I hvert fald i 10 år.  Det er 50 % Sauvignon Blanc og 5 …

Se flere detaljer

På lager

Lagrave-Martillac er andenvinen til Cru Classé slottet Château Latour-Martillac, som har top-klassifikation for både slottets røde og hvide vine i Pessac-Léognan appellationen i Graves.

Og det er simpelthen noget af det bedste hvide Bordeaux, som er klar til at blive drukket nu, men også uden problemer kan gemmes i mange år endnu. I hvert fald i 10 år. 

Det er 50 % Sauvignon Blanc og 50 % Sémillion. 
Vinen er intenst og ekspressiv i næsen, og har en bred skare af aromaer så som lemon, aprikos og fersken. Fadet er velintegreret og giver volume og sprød syre. Eftersmagen er kompleks og frisk. 

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Sauvignon Blanc, Sémillon
Land Frankrig
Område Bordeaux
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lagrave-Martillac Blanc, Pessac-Leognan 2017

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.