En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

La Fleur de Rocheyron 2015

Varenummer:
La Fleur de Rocheyron 2015
DKK  450,00
"First we take Ribera, then we take Bordeaux" skrev Ole Troelsø i Børsen med Leonard Cohens berømte sang in mente, da han i maj 2011 for første gang skrev om Peter Sissick nye eventyr i Saint-Émilion på Bordeauxs højre bred. Allerede her i 2011 er retningen derfor en helt anden godt hjulpet på vej af meget mere regn op til høsten end i 2010, og helt sikkert også den kendsgerning, …

Se flere detaljer

På lager

"First we take Ribera, then we take Bordeaux" skrev Ole Troelsø i Børsen med Leonard Cohens berømte sang in mente, da han i maj 2011 for første gang skrev om Peter Sissick nye eventyr i Saint-Émilion på Bordeauxs højre bred.

Allerede her i 2011 er retningen derfor en helt anden godt hjulpet på vej af meget mere regn op til høsten end i 2010, og helt sikkert også den kendsgerning, at dette er det første forsøg fra den helt nye topudstyrede kælder på Château Rocheyron.

La Fleur de Rocheyron er den flotte andenvin fra Château Rocheyron.

Druerne er 100 % Merlot.

Vinen har udpræget været en langsom starter og frem til 2017 anbefalede vi dekantering. Det gør vi sådan set stadig, men nu er det på grund af det lille depot, som tiden har sat i flaskerne. Stadig dyb granatrød og nu med en mere generøs moden næse, hvor en aroma af mørke modne bær smelter fint sammen med noter af svampe, cedertræ, anis og nellike. Tør og fyldig uden at være egentlig kraftig, men alligevel ganske intens qua smidige tanniner, som skaber en nærmest dvælende finish.

En Peter Sisseck In Progress, og ambitionen er da også, at Château Rocheyron skal blande sig med slottene med status af Grands Crus Classés, når klassifikationen skal revideres i 2022.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Merlot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:La Fleur de Rocheyron 2015

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.