En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Kuro Ginsæt

Varenummer:
Kuro Ginsæt
DKK  450,00

En klassisk og kompleks sammensætning. Indeholder bambus, sølvbirk og gran for at give KURO en spændende friskhed, samtidig med at der sikres god balance. Resultatet er et glimrende, moderne London Dry Gin.


BOTANICALS
Bambus, sølvbirk, gran, enebær, koriander, angelica, appelsin, citron, orris, muskat, kanel og lakrids

Se flere detaljer

På lager

1 kuro gin og 4 gents tonics. 

Craig Fell & John Thomson, grundlæggerne af KURO Gin, har været gode venner i over et årti. Craig er grafisk designer, der havde fornøjelsen af at arbejde med andre gin mærker og udvikle deres image og flaske design. De to venner talte altid om at bringe deres egen gin til markedet.

I slutningen af 2016 begyndte de at eksperimentere. Som kreative designere i deres daglige job var det vigtigt, at de havde en solid begrundelse for, hvorfor de var på denne rejse. Af denne grund blev projektet standset efter et par måneder.

Et par måneder efter de havde stoppet projektet, var Craig & John på skiferie i Hakuba. Stifterne blev inspireret efter den skitur til Japan, hvorfra de kom hjem med et ønske om at komme oplevelsen af de japanske alper på flaske. Det blev til Kuro. Kuro betyder kul/sort på japansk, og ginnen er da også baseret på japanske toner: bambus, sølvbirkebark og japansk gran. 

Siden lanceringen af KURO har de været heldige nok til at vinde en række internationale priser, herunder en prestigefyldt Gold Outstanding på IWSC Awards i 2018.Detaljer
Type Drinkspakker / Gaveløsninger
Alkoholprocent 43,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Dyrkningsmetode Traditionel
Land Storbritannien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kuro Ginsæt

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.