En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Pinot Noir

Varenummer:
Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Pinot Noir
DKK  159,00 DKK  269,00
Kendal Jackson Vintners Resereve Pinot Noir er produceret udelukkende af Pinot Noir druer, der er dyrket i Monterey County og Santa Barbara County i Californien. 85% af druerne kommer fra Monterey County og resten fra Santa Barbara County.Vinen har lagret i 7 måneder på franske egetræsfade, heraf 15% Dette har givet vinen flot granatrød farve, en forførende duft af kirsebær, jordbær og hi …

Se flere detaljer

På lager

Kendal Jackson Vintners Resereve Pinot Noir er produceret udelukkende af Pinot Noir druer, der er dyrket i Monterey County og Santa Barbara County i Californien. 85% af druerne kommer fra Monterey County og resten fra Santa Barbara County.

Vinen har lagret i 7 måneder på franske egetræsfade, heraf 15% 

Dette har givet vinen flot granatrød farve, en forførende duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af milde krydderier. Den er fyldig og intens, men samtidig har den en behagelig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og laaaaang eftersmag.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land USA
Område Californien
Producent Kendall Jackson
Dyrkningsmetode Traditionel
Alkoholprocent 14,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2018
Emballagetype Glas
Serveringsforslag Tapas
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Pinot Noir

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.