En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Joseph Drouhin Beaujolais Nouveau dag

Varenummer:
Joseph Drouhin Beaujolais Nouveau dag
DKK  198,00

Hos Dahls Vinhandel og Latinerly elsker vi traditioner, og derfor tilegner vi igen i år den 21. november Beaujolais Nouveau. 

Det er kl. 18.00-20.00, hvor vi inviterer til Beaujolais, pølse, oste og hyggeligt samvær hos Restaurant Latinerly. 

Vinen fortæller historien om et intenst kapløb om markedsføring og transport. Netop denne dag, præcist ved midnat, frigiver …

Se flere detaljer

Ikke på lager

Beaujolais Dag - historie på flaske

Hos Dahls Vinhandel og Latinerly elsker vi traditioner, og derfor tilegner vi igen i år den 21. november Beaujolais Nouveau.

Det er kl. 18.00-20.00, hvor vi inviterer til Beaujolais, pølse, oste og hyggeligt samvær hos Restaurant Latinerly. 

Vinen fortæller historien om et intenst kapløb om markedsføring og transport. Netop denne dag, præcist ved midnat, frigiver brødrene Beaujolais ’’årets vin’’ som en markering af høstens afslutning. I vinområdet i det østlige Frankrig har det gennem tiden ikke gået stille for sig: Som var det et karneval tages både biler, motorcykler, helikoptere, elefanter, balloner og løbere på spektakulær vis i brug, når millioner af flasker begynder deres rejse rundt i de forskellige verdensdele. Først var markedet rettet mod Paris, sidenhen blev bestemmelsesstederne også USA og Japan, og for 10 år siden nåede traditionen også under mere civiliserede former til Danmark og ikke mindst Dahls Vinhandel og Latinerly. 
 
Denne dag er der mulighed for at smage sig frem til, om årets famøse Beaujolais Nouveau skal have en plads på hjemmets vinhylde. De dejlige dråber indeholder en frugtrig, rund og behagelig smag, som er ligeså forførende som navnet. Vi glæder os til at byde jer et glas af historie.

Beaujolais Nouveau vinene, der er lette og frugtrige, frigives hvert år den tredje torsdag i november samme år, som de er høstet. Vinen er således ikke mere end 7 til 9 uger, når den kommer til salg, hvilket også er årsagen til, at mange vinelskere elsker at hade den. Beaujolais Nouveau tjener sit formål og med sin lette frugtrige karakter bringer den stor glæde hos mange.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Joseph Drouhin Beaujolais Nouveau dag

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.