En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Joseph Drouhin Fleurie, Hospice de Belleville

Varenummer:
Joseph Drouhin Fleurie, Hospice de Belleville
DKK  179,00
Charmerende og delikat, klar og levende. Lys, hindbæragtig farve. Aroma af syren, violer og stikkelsbær. Blød og behagelig i munden. Lang eftersmag, hvor noterne fra aromaen varer ved og ved. Maison Joseph Drouhin har været en af forkæmperne for autentiske Bourgogne-vine, siden huset blev grundlagt i 1880. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens …
  • Køb 2 for DKK  149,00 pr styk og spar 17%

Se flere detaljer

Udsolgt

Charmerende og delikat, klar og levende. Lys, hindbæragtig farve. Aroma af syren, violer og stikkelsbær. Blød og behagelig i munden. Lang eftersmag, hvor noterne fra aromaen varer ved og ved.

Maison Joseph Drouhin har været en af forkæmperne for autentiske Bourgogne-vine, siden huset blev grundlagt i 1880. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker".
Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, og foretrækker i stedet at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære, og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med. Der bliver tænkt på fremtiden efter devisen, at der skal være noget til næste generation.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Gamay
Land Frankrig
Område Beaujolais
Producent Joseph Drouhin
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Joseph Drouhin Fleurie, Hospice de Belleville

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.