En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Indi & Co Lemon Tonic 200ml inkl. pant

Varenummer:
Indi & Co Lemon Tonic 200ml inkl. pant
DKK  25,50
Indi & Co. Lemon Tonic er en naturlig tonic, der er fremstillet på flere forskellige citrusfrugter, citronskræl, limeskræl, yuzu, kininbark, hvid sukker og rørsukker. Denne tonic har en intens duft af de forskellige citrusfrugter, samt delikate parfumerede nuancer af citronblomst. Det er en meget forfriskende drik med kirsebæragtige noter af kinin.Indi & Co. fremstiller produkter, de …

Se flere detaljer

På lager

Indi & Co. Lemon Tonic er en naturlig tonic, der er fremstillet på flere forskellige citrusfrugter, citronskræl, limeskræl, yuzu, kininbark, hvid sukker og rørsukker.

Denne tonic har en intens duft af de forskellige citrusfrugter, samt delikate parfumerede nuancer af citronblomst. Det er en meget forfriskende drik med kirsebæragtige noter af kinin.


Indi & Co. fremstiller produkter, der udelukkende består af økologiske ingredienser. Maceration, destillation og blandingsprocesser udføres efter strenge håndværksmæssige procedurer, der er økologisk certificeret.

Virksomhedens historie startede i El Puerto de Santa María, Guadalquivir-dalen i Andalucia, Spanien, hvor traditionerne for konservering og destillation begyndte.

Detaljer
Type Lemonade, Sirup og Tonic
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 20,00 cl
Land Spanien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Indi & Co Lemon Tonic 200ml inkl. pant

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.