En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

HERNÖ OLD TOM GIN

Varenummer:
HERNÖ OLD TOM GIN
DKK  425,00

Hernö Old Tom Gin er en af de bedste old tom gins på markedet. Ginnen vandt verdens bedste gin & tonic i 2017 og er super lækker med citrus og Gents Tonic.

Det var kattens - Old Tom er tilbage!

Se flere detaljer

På lager

KORT OM HERNÖ OLD TOM GIN 43%, 50CL

Hernö Old Tom Gin er en af de bedste old tom gins på markedet. Ginnen vandt verdens bedste gin & tonic i 2017 og er super lækker med citrus og Gents Tonic.

Det var kattens - Old Tom er tilbage!

Old Tom gin, der er en lidt sødere udgave af gin, var utroligt populær i Storbritannien i 1700-tallet. Siden 1940’erne har denne type gin dog næsten været udgået fra markedet. Heldigvis har den søde gin i de seneste år oplevet en renæssance, og Hernö Old Tom Gin er bestemt en af de bedste på markedet.

Siden sin grundlæggelse har svenske Hernö Gin opnået en enorm anerkendelse, som er kulmineret med flere priser som verdens bedste gin. Hernö Old Tom Gin, der på mange måder er en sød udgave af deres Swedish Excellence Gin, er ingen undtagelse. I 2017 og 2018 vandt den således prisen som verdens bedste gin ved World Gin Awards.

Derfor skylder du også dig selv at prøve Hernös Old Tom Gin - du vil med garanti ikke blive skuffet!

PRODUKTION

Fælles for alle Hernös gin er, at de indeholder følgende otte økologiske botanicals: ungarnske enebær, bulgarske korianderfrø, britisk mjødurt, svenske tyttebær, indonesisk cassiabarksort peber fra Indien, vanilje fra Madagaskar og håndskrællede citroner. Det særlige ved Hernö Old Tom Gin er, at de har tilføjet ekstra meget af den søde mjødurt i forhold til deres andre produkter. Dermed adskiller den sig fra andre Old Toms gins, der normalt sødes med lakridsrod.

Alle disse botanicals bliver lagt i økologisk hvedealkohol i 18 timer, hvorefter det hele destilleres i en håndlavet 250-liters destillator kaldet Kierstin fra Tysklands ældste destillator-producent, Christian Carl. Efter destillationen tilføjer de sukker til ginkoncentratet for at give ginnen den  søde smag og den fede konsistent, som er kendetegnende for en Old Tom Gin. Til slut tappes ginnen ved 43 % ABV.

SMAGSNOTER

Når du indsnuser duften af Hernö Old Tom Gin vil du lægge mærke til en frisk, næsten parfumeret aroma af enebær, der blander sig med citronskal og blomster.

Smagsmæssigt er ginnen domineret af kraftige noter af blomster og enebær, som tangerer det parfumerede. Den forøgede mængde af mjødurt har en ret voldsom effekt på smagen, idet den tager fokus væk fra enebærren. Derfor er dette en god gin til dig, der måske ikke er så vild med enebærrenes kraftige fyrrenålesmag.  Mjødurten bidrager desuden til ginnens behageligt søde smag. 

HERNÖ OLD TOM COLLINS

Der er kun en rigtig cocktail at bruge en Old Tom Gin til: Den legendariske Tom Collins.  Prøv for eksempel denne opskrift 

 • Masser af is
 • 5 cl Hernö Old Tom Gin
 • 3 cl friskpresset citronsaft
 • 2 cl sukkerlage
 • 6 cl danskvand
 • en halv citronskive

Derudover har Hernö Old Tom flere gange vunder prisen som verdens bedste gin & tonic. Derfor får du også opskriften på verdens bedste gin & tonic. 

 • 5 cl Hernö Old tom
 • 10 cl Gents Tonic
 • Masser af is
 • 1 citronskræl vredet over cocktailen og herefter tilsat
 • Rør rundt
 • Værsgo
Detaljer
Type Gin
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Producent Hernö
Land Sverige
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:HERNÖ OLD TOM GIN

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.