En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Taylor 325th Anniversary Tawny

Varenummer:
Taylor 325th Anniversary Tawny
DKK  399,00

94 Point - Decanter
Taylor's er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1692, som så i 2017 markerer deres 325 års jubilæum ved frigivelsen af denne limited edition tawny portvin. Denne unikke portvin er lavet på tawny oprindelig tiltænkt deres 10, 20, 30 og 40 års tawny. Chefvinmageren har dog nøje udvalgt de bedste batches til denne ekstraordinære portvin. Selve flask …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

94 Point - Decanter
Taylor's er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1692, som så i 2017 markerer deres 325 års jubilæum ved frigivelsen af denne limited edition tawny portvin. Denne unikke portvin er lavet på tawny oprindelig tiltænkt deres 10, 20, 30 og 40 års tawny. Chefvinmageren har dog nøje udvalgt de bedste batches til denne ekstraordinære portvin. Selve flasken er også unik, da den afspejler flasken fra dengang Taylor's blev grundlagt, det tidligste eksempel på et flaske med indgraveret logo fra et portvinshus.

Farven er gyldenbrun og den dufter af delikate figner, med noter af karamel, mokka, blommer og abrikos. En meget kompleks smag, som er yderst harmonisk, med masser af saft og kraft. Man får en silkeblød og frisk fornemmelse når man drikker denne jubilæums portvin fra Taylor's. Den bør nydes kølet. I modsætningen til vintage port som modner i flasken, er denne port klar til at drikke vi anbefaler den nydes før år 2040.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Taylor
Producent Taylor Fladgate og Yeatman,
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Emballagetype Gavekasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taylor 325th Anniversary Tawny

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.