En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Graham's LBV 2011

Varenummer:
Graham's LBV 2011
DKK  179,00
Turen går til Portugal, nærmere betegnet til den smukke Durodal. Her har Graham's til huse og skaber verdens mest anerkendte portvine. I nu mere end imponerende 200 år har huset været garant for at producere nogle af de bedste portvine på hele kloden. Robert Parker, den amerikanske vinguru, er da også ganske entydig i sin ros af Graham's, som han uden tøven kalder ”den mest konsistente …

Se flere detaljer

På lager

Turen går til Portugal, nærmere betegnet til den smukke Durodal. Her har Graham's til huse og skaber verdens mest anerkendte portvine. I nu mere end imponerende 200 år har huset været garant for at producere nogle af de bedste portvine på hele kloden. Robert Parker, den amerikanske vinguru, er da også ganske entydig i sin ros af Graham's, som han uden tøven kalder ”den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig”. Den påstand må vi tilslutte os. Vi bøjer os i støvet for eminente Graham’s, der bare emmer af historie og kvalitet.

I anledningen af Black Friday har vi været i kælderen for at finde et begrænset antal af Graham's Late Bottled Vintage. Årgangen er 2011 - en stort år i det portugisiske. Og den smager da også intet mindre end fantastisk - og så stråler en unik flaske Graham's på enhver vinhylde. Vi er altså meget stolte over at kunne bringe en så lækker portvin med hele 10 år på bagen hjem til jer. 

Det er Ruby Port, når det er allerbedst. En flot dybrød farve. En indbydende duft af rosiner og vanille. En fortryllende smag af tørrede frugter. En velafbalanceret og lang eftersmag. Mums.

Detaljer
Type Portvin
Drue Albarino
Land Portugal
Område Douro
Producent Graham And Co
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2011
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Graham's LBV 2011

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.