En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Graham's - Malvedos Terroir Pack - 2009/2012/2014, 2,25 ltr.

Varenummer:
Graham's - Malvedos Terroir Pack - 2009/2012/2014, 2,25 ltr.
DKK  995,00
Quinta dos Malvedos har været en hjørnesten blandt Graham's Vintage portvine lige siden ejendommen blev overtaget i 1890. Ejendommen ligger sublimt mellem subregionerne Cima Corgo og Douro Superior i den berømte Douro-dal og nyder godt af kvaliteter fra begge områder: Passende mængder regn og masser af solskin på de sydvendte marker. Vinene er alle og én smukt balancerede. Malvedos leverer …

Se flere detaljer

Udsolgt

Quinta dos Malvedos har været en hjørnesten blandt Graham's Vintage portvine lige siden ejendommen blev overtaget i 1890. Ejendommen ligger sublimt mellem subregionerne Cima Corgo og Douro Superior i den berømte Douro-dal og nyder godt af kvaliteter fra begge områder: Passende mængder regn og masser af solskin på de sydvendte marker. Vinene er alle og én smukt balancerede.

Malvedos leverer på tværs af årgange blød fyldighed, gerne med præg af masser af frugt/frugtmarmelade og flotte, fine tanniner

Indtil 1820 handlede Graham's med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 piber (fade) portvin som betaling. Vinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handelen. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var man ikke alene en af de største afskibere, men også en af de mest anerkendte.

I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington, ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens verden. Men - da Graham's i 1970 fik finansielle problemer og dermed behov for kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da de nu ejer en række af de bedste huse. Robert Parker havde da også følgende kommentar til Graham's: "The most consistent producer of great port in the post worldwar 2 era".

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Graham And Co
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Graham's - Malvedos Terroir Pack - 2009/2012/2014, 2,25 ltr.

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.