En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Ginscape Sea Bucktorn

Varenummer:
Ginscape Sea Bucktorn
DKK  375,00

Flygt fra hverdagen med Ginscape!

Se flere detaljer

På lager

Flygt fra hverdagen med Ginscape!

Ginscape Sea Buckthorn London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingredienser, understøtter den fuldmodne og aromatiske danske havtorn, og efterlader et elegant og distingveret udtryk der hæver en gin & tonic eller cocktail til et nyt og inspirerende niveau.

De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes Ginscape at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne danske havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces, der anvendes, efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish.

Ginscape London Dry Gin er en nydelse i passion og stil.

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 43,70%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent GinScape
Producent Kendall Jackson
Land Danmark
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ginscape Sea Bucktorn

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.