En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Gin & Tonic Kalender fra 1975 by Simon

Varenummer:
Gin & Tonic Kalender fra 1975 by Simon
DKK  650,00

Du åbner en pakke hver dag. Pakke nr. 1 indeholder en miniature gin og dagen efter pakke nr. 2 som indeholder en tonic som passer til.

12 miniature luksus gin

12 special tonic

12 gin & tonic opskrifter

Rigtig god fornøjelse

Se flere detaljer

Udsolgt

Årets Gin Julekalender fra 1975 By Simon er den perfekte investering for ham eller hende, der har mod på at udfordre sin smagshorisont. Du åbner hver dag en af de 24 nummererede pakker, hvor der gemmer sig en lille flaske gourmet gin eller tonic af 40-50 ml. Den første pakke indeholder en miniature gin, og dagen efter får du så en matchende special tonic – hver anden dag får altså sin helt egen smag. På pakkerne findes ydermere et serveringsforslag, som vil supplere din gin bedst, hvis du da ikke ønsker nyde den ren. De 24 små pakker egner sig godt til at blive hængt på en snor, sat pænt i en kurv eller puttet i julesokken. Her er der virkelig tale om en julekalender fuld af overraskelser.

Detaljer
Type Gin
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin & Tonic Kalender fra 1975 by Simon

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.