En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Gin Hass Pakke

Varenummer:
Gin Hass Pakke
DKK  310,00

Gin Hass – den moderne
Vores mere moderne forslag til en velsmagende sommerdrink er også en af vores yndlings – og så er den oprindeligt dansk. Kombinationen af gin, mangosirup og lemonade smager fortryllende, og hører uden tvivl sommeren til. I Dahls Vinhandel er vi betaget af den gule farve og smagskombination af det søde, syre og bitre. Vi mener selv, at vi har fundet de helt ri …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Gin Hass – den moderne
Vores mere moderne forslag til en velsmagende sommerdrink er også en af vores yndlings – og så er den oprindeligt dansk. Kombinationen af gin, mangosirup og lemonade smager fortryllende, og hører uden tvivl sommeren til. I Dahls Vinhandel er vi betaget af den gule farve og smagskombination af det søde, syre og bitre. Vi mener selv, at vi har fundet de helt rigtige ingredienser til en perfekt Gin Hass: en destilleret Boigin Gin fra Italien, en sukkerfattig og velsmagende Teichenné mangosirup samt siciliansk lemonade fra Folkington's.
Sådan laver du Gin Hass:
- fyld et stort glas med isterninger
- tilsæt 5 cl Boigin
- tilsæt 15 cl Folkington's Sicilian Lemonade
- tilsæt 2 cl Teichenné Mango Sirup
- pynt med mynte og en skive citron

Pakken indeholder:

1x Silvio Carto Boigin 1/2 liter
1x Teichenné Mango Sirup 1liter
4x Folkington's Sicilian Lemonade 150ml

Det mangler du:
Isterninger
Mynte 
Citron (helst ikke overfladebehandlet)

Detaljer
Type Drinkspakker / Gaveløsninger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin Hass Pakke

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.