En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Gaja Dagromis Barolo 2017

Varenummer:
Gaja Dagromis Barolo 2017
DKK  799,00
Gaja overtog i 1995 den meget berømte vingård Gromis i La Morra. Med i handlen fulgte 10 hektar vinmarker i hjertet af den 25 hektar store Cerquio vinmark, som er en af de mest berømte i Barolo.I år 2000 fik Barolo Dagromis sit nuværende navn (tidligere: Gromis). Det er en intens og mørk vin, som er resultatet af Nebbiolo-druer høstet på to vinmarker i La Morra (Cerequio og Silio), og en e …

Se flere detaljer

På lager

Gaja overtog i 1995 den meget berømte vingård Gromis i La Morra. Med i handlen fulgte 10 hektar vinmarker i hjertet af den 25 hektar store Cerquio vinmark, som er en af de mest berømte i Barolo.

I år 2000 fik Barolo Dagromis sit nuværende navn (tidligere: Gromis). Det er en intens og mørk vin, som er resultatet af Nebbiolo-druer høstet på to vinmarker i La Morra (Cerequio og Silio), og en enkelt parcel i Serralunga, alle med kalk- og lerholdig jordbund.

Vinificeringen af vinen fra de forskellige parceller foregår separat. Gæringen foregår på ståltanke med druernes egen gær. Herefter bliver vinene først modnet i et år på barriques, inden de bliver sammenstukket og modnet yderligere 18 måneder på store klassiske botti. Traditionerne møder det moderne.

I Barolo Dagromis får man masser af karakter, intensitet og kompleksitet. I næsen vrimler det med hindbær, brombær, solbær og lakrids i kombination med vilde blomster, tørrede urter og krydderier. I munden er man ikke i tvivl: En struktureret, god fedme og charmerende velour manifesterer, at det her er en Barolo i toppen. Det er den også efter 12 år i kælderen.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Nebbiolo
Land Italien
Område Piemonte
Producent Angelo Gaja
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gaja Dagromis Barolo 2017

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.