En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Gaja Ca'marcanda Promis 2018

Varenummer:
Gaja Ca'marcanda Promis 2018
DKK  349,00
Angelo Gaja er om nogen en vinproducent af enorm betydning for ikke bare den italienske men for den internatioenale vinverden. De seneste 50 år har familievineriet i Piemonte gået forrest i Italien og været  nådesløst kvalitetskrævende, når det gælder egne produkter. Midt i 1990’erne tog Angelo Gaja udfordringen op og erorberede også Toscana-området. Hen er saftsuseme sej! Først o …

Se flere detaljer

På lager

Angelo Gaja er om nogen en vinproducent af enorm betydning for ikke bare den italienske men for den internatioenale vinverden. De seneste 50 år har familievineriet i Piemonte gået forrest i Italien og været  nådesløst kvalitetskrævende, når det gælder egne produkter. Midt i 1990’erne tog Angelo Gaja udfordringen op og erorberede også Toscana-området. Hen er saftsuseme sej! 

Først overtog Gaja ejendommen Pieve Santa Restituta i 1994 med 16 ha. vinmarker i Montalcino, hvor han producerer de to legendariske Brunello-vine Rennina og Sugarille. Det var dog i 1996, at Gajas nye eventyr i Toscana startede mere præcist mellem Bolgheri og Castagneto Carducci. Her fik Angelo Gaja efter lange og seje forhandlinger mulighed for at købe en ejendom og yderligere 80 ha. jord. Den ejedom hedder netop Ca’ Marcanda, der på pimontesisk betyder "huset med uendelige forhandlinger - således hyldes historien.

Bygninger på Ca’ Marcanda er særdeles særprægede. Tanken er, at bygningerne skal smelte ind i det smukke toscanske landskab, og en stor del af byggeriet er derfor ”gravet ned” i jorden. Lige her under muldet findes vinterferiens unikke tilbud altså. 

Promis indeholder normalt 55 % Merlot, 35 % Syrah og 10 % Sangiovese. Vinen er præges af en stilfuld og samtidig blød stil. Det er på den måde en lækker cocktail af Montalcino Sangioveses ranke og frugtrige stil og blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Jamen, det er ganske enkelt et fremragende glas vin. Promis holder, hvad den lover. Genialitet! 

Detaljer
Type Rødvin
Land Italien
Område Toscana - Montalcino
Producent Angelo Gaja
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gaja Ca'marcanda Promis 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.