En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Franco Serra Piemonte Pinot Noir

Varenummer:
Franco Serra Piemonte Pinot Noir
DKK  75,00
2017 Franco Serra Pinot Noir er et moderne bevis på, at man i Piemonte kan lave god og aldeles prisvenlig Pinot Noir. Med faglighed og tålmodighed er det lykkes den fjerde generation af Sperone-familien at lave en elegant, let og aromatisk Pinot Noir - det er en kunst i sig selv. Vinen har skønne noter af kirsebær, jordbær og hindbær, og så han den Piemontes typiske tørhed og slikebløde t …
  • Køb 6 for DKK  60,00 pr styk og spar 20%

Se flere detaljer

På lager
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

2017 Franco Serra Pinot Noir er et moderne bevis på, at man i Piemonte kan lave god og aldeles prisvenlig Pinot Noir. Med faglighed og tålmodighed er det lykkes den fjerde generation af Sperone-familien at lave en elegant, let og aromatisk Pinot Noir - det er en kunst i sig selv. Vinen har skønne noter af kirsebær, jordbær og hindbær, og så han den Piemontes typiske tørhed og slikebløde tanniner.

Detaljer
Type Portvin
Drue Pinot Noir
Land Italien
Område Piemonte
Producent Glenmorangie Distillery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Serveringsforslag Pastaretter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Franco Serra Piemonte Pinot Noir

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.