En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Four Jiggers Original Gin

Varenummer:
Four Jiggers Original Gin
DKK  400,00
Four Jiggers gin er dansk, økologisk og håndlavet på en økologisk 96 % landbrugsalkohol. Den er destilleret med 12 økologiske botanicals, og indeholder 44,4% alkohol. Dens relativt høje indhold af alkohol er med til at fremhæve alle ingredienserne, og give en mere kompleks smagsoplevelse. Hver enkelt botanical er udvalgt specielt til denne gin, med øje for smag og høj kvalitet. Duften af …

Se flere detaljer

På lager

 Four Jiggers gin er dansk, økologisk og håndlavet på en økologisk 96 % landbrugsalkohol. Den er destilleret med 12 økologiske botanicals, og indeholder 44,4% alkohol. Dens relativt høje indhold af alkohol er med til at fremhæve alle ingredienserne, og give en mere kompleks smagsoplevelse. Hver enkelt botanical er udvalgt specielt til denne gin, med øje for smag og høj kvalitet.

Duften afslører den komplekse sammensætning, med en kraftig fornemmelse af enebær. Den varme og fyldige smag kommer af varme krydrede noter fra enebær, sort peber og ingefær. Hertil får den en friskhed fra citrus. Ginnen får sin sødme og grønne nuancer fra danske gulerødder, der binder de krydrede noter sammen i denne skønne gin. Eftersmagen er lang og rund, med citrus og enebær, og et hint af korianderfrø.

Four Jiggers Gin er en rendyrket kvalitets gin, tilsat en masse opmærksomhed og kærlighed.

Detaljer
Type Gin
Land Danmark
Område Toscana - Montalcino
Producent Dog Point Vineyard
Alkoholprocent 44,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Four Jiggers Original Gin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.