En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Flor de Pingus 2018

Varenummer:
Flor de Pingus 2018
DKK  999,00
Er man dansker og bare en smule vinkender vil man nærmest dåne af national stolthed, når navnet Peter Sisseck toner frem. På niveau med Caroline Wozniacki, Lukas Graham og Mads Mikkelsen er han decideret verdensberømt. Det kommer sig af, at kultvinen, Pingus, fra netop hans hånd er en af klodens mest efterspurgte og kostbare vine, der kun er tilgængelig for de få. Heldigvis findes der fo …

Se flere detaljer

På lager

Er man dansker og bare en smule vinkender vil man nærmest dåne af national stolthed, når navnet Peter Sisseck toner frem. På niveau med Caroline Wozniacki, Lukas Graham og Mads Mikkelsen er han decideret verdensberømt. Det kommer sig af, at kultvinen, Pingus, fra netop hans hånd er en af klodens mest efterspurgte og kostbare vine, der kun er tilgængelig for de få. Heldigvis findes der for os dødelige Flor de Pingus: En vin, der er til at betale, skabt på druer fra vinmarker nær de to parceller, der føder selveste Pingus. 
 
På mange måder er Flor de Pingus et spejl af the real thing, og faktisk er forskellene lagt mindre end prisen fortæller. Flor de Pingus er en kraftig sag, hvad angår både frugt og fad. Duften oser af blommer, violer og varme krydderier. Smagen er kraftfuld og fyldig, men med en frisk mineralitet, der sender tanninerne i baggrunden. Den er modnet 14 måneder på franske fade. 
 
Danske Peter Sisseck har i mere end 20 år boet i Ribera del Duero i Spanien, hvor vingården Dominio de Pingus ligger. Efter både at have været i Bordeaux, Californien og et smut forbi landbrugstekniskskole i København fandt han i 1990 ”hjem” til Ribera del Duero. Her fandt han hvad han længe havde eftersøgt: Det perfekte terroir af gamle ekstraordinære vinstokke (Tinta del Pais). Med det ene mål at lave en ærlig vin gennem disse blev den første vin aftappet i 1995 – og fik naturligvis Peter Sissecks kælenavn. Således skrev Pingus historie. For første gang kom en spansk vin nemlig i selskab med verdens 100 bedste vine og modtog 98 point af Parker. Her får du altså bare en lille bid af historien - overskriften hedder Flor de Pingus 2018. 

Detaljer
Type Rødvin
Drue Tempranillo
Land Spanien
Område Ribera del Duero
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flor de Pingus 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.