En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Fess Parker - Viognier Santa Barbara

Varenummer:
Fess Parker - Viognier Santa Barbara
DKK  175,00

Saftig og intens duft af honning, abrikos, bagt æble og vanille. Smagen er rig, generøs og lang med en rigtig flot balance.

Traditionel vinificering, hvor 60% lagres i brugte franske egetræsfade og de resterende 40% på rustfrie ståltanke i 9 måneder.

Se flere detaljer

På lager

Saftig og intens duft af honning, abrikos, bagt æble og vanille. Smagen er rig, generøs og lang med en rigtig flot balance.


Traditionel vinificering, hvor 60% lagres i brugte franske egetræsfade og de resterende 40% på rustfrie ståltanke i 9 måneder.


Husker du TV-serien om Davy Crockett? Om den amerikanske soldat, eventyrer og nybygger iført pelshue og lædertøj i kamp mod skurke og indianere? Crockett blev spillet af skuespilleren Fess Parker. Han skulle senere blive vinproducent, da først pelshue, gevær og skuespillerkarriere blev lagt på hylden.

Parker købte i 1989 den gård, der skulle blive til Fess Parker Winery & Vineyard. Området, som gården ligger i, er på alle måder langt fra Los Angeles' og Hollywoods hurtige biler og neonlys. Her er landskabet som Californien var i gamle dage og nærmest et landskab, Davy Crockett ville have været hjemme i. Bløde bakker og dale, enge og træer og vildt, som lever frit. Det var den natur, som lokkede Fess Parker til Californien, og det var her, han ville drive et kvægbrug. Derudover kunne lidt vinproduktion være et supplement.
Parkers drøm var først og fremmest at skabe en familieforretning, som han kunne efterlade til kommende generationer. Sammen med sine børn plantede han fem hektarer Riesling i 1989 – mest som et forsøg. Parkers søn, Eli, begyndte som Assistant Winemaker og efter tre års uddannelse, tog han over. Eli Parker plantede flere vinstokke og begyndte er flerårigt projekt med at skabe et topmoderne vinhus og medfølgende Tasting Room. Samme Eli Parker er stadig involveret i forretningen, som dog nu drives af Tim Snider, Elis Parkers svoger. Så på den måde er forretningen stadig i familiens skød.

Vinhuset åbnede i 1994 og er bygget, så det ligner en farm, med en stor stenpejs, stengulve, en stor veranda og billeder og andet fra Fess Parkers år som Davy Crockett. Nybyggerstilen er altså stadig levende samtidig med, at vinhusets altoverskyggende mål er at blive et af verdens førende, hvor man søger efter den bedste kvalitet samtidig med, at man stadig skal kunne betragte det som et godt køb.

Druerne til Fess Parkers Viognier kommer henholdsvis fra Camp 4 Vineyard og Rodneys Vineyard. Rodneys Vineyard består af 47 ha, som hovedsagligt er tilplantet med Rhônesorterne Shiraz, Grenache og Viognier.

Camp 4 er familiens nyeste opkøb af jord. Vinmarken, som dækker 101 ha, er hovedsagligt tilplantet med Syrah (52 ha), mens Viognier kun dækker lidt over 4 ha - til gengæld skaber det lidt varme klima og den sandede lerholdige jord næsten perfekte forhold for denne druesort.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Viognier
Land USA
Område Californien
Producent Fess Parker Winery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 14,20%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fess Parker - Viognier Santa Barbara

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.