En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Ferraton Pére & Fils, Les Grands Mûriers, Cornas 2015

Varenummer:
Ferraton Pére & Fils - Les Grands Mûriers - Cornas 2015
DKK  399,00

Decanter 98 point!

Denne klassiske Cornas fra Nordrhône er kantet med modne frugter og lækre krydderier. Der er et forførende element af blodrødt kød og jern til stede, som skaber en god energi og høj intensitet fra tanninerne. Det hele resulterer i en lang finish. En tæt, traditionel og old-school vin med noter af sort peber og mørke bær, som kun bliver bedre med årene. Et fa …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Decanter 98 point!

Denne klassiske Cornas fra Nordrhône er kantet med modne frugter og lækre krydderier. Der er et forførende element af blodrødt kød og jern til stede, som skaber en god energi og høj intensitet fra tanninerne. Det hele resulterer i en lang finish. En tæt, traditionel og old-school vin med noter af sort peber og mørke bær, som kun bliver bedre med årene. Et fantastisk fransk fund til kælderen.

Ferraton Pére & Fils er grundlagt i 1946 af Jean Orëns Ferraton. Hans søn, Michel, fortsatte arbejdet og tilføjede flere vine til sortimentet. I dag producerer Ferraton Pére & Fils et bredt udvalg Rhône-vine fra Hemmitage til St-Péray med en hjælpende hånd fra Michel Chapoutier, som i 1998 introducerede nye navne til foretagendet og skabte en særlig udvælgelses tilgang og en biodynamisk fremgangsmåde. Netop disse ændringer har ført Ferraton Pére & Fils og winemakeren, Damien Brissit, i rampelyset. Les Grands Mûriers er en af tre producerede Cornas vine, som hovedsageligt er dyrket på jordbunde af nedbrudt granit, mens resten er dyrket på ler og kalksten.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Syrah
Land Frankrig
Område Côtes-du-Rhône
Producent Ferraton Père et Fils
Producent Ferraton Père et Fils
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ferraton Pére & Fils, Les Grands Mûriers, Cornas 2015

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.