En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

FANTINI, PINOT GRIGIO

Varenummer:
FANTINI, PINOT GRIGIO
DKK  85,00

"Elected “Best Italian Producer” in 2016, 2017 and 2019"

En super skøn Pinot Grigio med en lækker og tiltalende gul farve. Vinen er utrolig kompleks med toner af fersken, grapefrugt, citron, vanilje og muskatnød.

Se flere detaljer

På lager

"Elected “Best Italian Producer” in 2016, 2017 and 2019"

En super skøn Pinot Grigio med en lækker og tiltalende gul farve. Vinen er utrolig kompleks med toner af fersken, grapefrugt, citron, vanilje og muskatnød.
Druerne bliver dyrket i Sambuca di Sicilia i Agrigento-provinsen på Sicilien.De nordvendte marker giver et mikroklima, der giver optimale og næsten perfekte betingelser for at dyrke fuldmodne druer med fantastisk koncentration og masser af aroma. Druerne indeholder samtidig en flot, forfriskende og sprød syre.
Vinifikationen er helt traditionel med en forsigtig afstilkning og presning. Lagringen foregår på rustfriståltanke, for at bevare den friske frugt i vinen.
Det fornemme resultat er en ren, frisk, fyldig og velafbalanceret hvidvin med massere af noter af krydderi, fersken, citron og grapefrugt. Den har en virkelig lang, behagelig og delikat eftersmag med en rigtig flot god balance.

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 10-12 grader. Server gerne vinen til grillet fisk eller en gang skaldyr. Skulle du have lyst til at åbne den på terrassen i højt solskin vil vinen også være et meget fint match.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Pinot Grigio
Land Italien
Område Abruzzo
Producent Fantini Olio
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 12,00%
Emballagetype Glas
Serveringsforslag Skaldyr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:FANTINI, PINOT GRIGIO

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.