En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Family Collection Reserva Pinot Noir

Varenummer:
Family Collection Reserva Pinot Noir
DKK  100,00
Family Collection – en strålende, lækker og elegant Pinot Noir fra udvalgte parceller i Aconcagua Valley. Der er en utrolig delikat renhed og kølighed i den indsmigrende duft af hindbær, mørke kirsebær og friske jordbær. De samme toner går i igen i smagen, hvor lyse bær og en let krydret eftersmag gør vinen ideel til et utal af forskellige retter. Nyd vinen let kølet til f.eks. lyst k …
  • Køb 6 for DKK  69,00 pr styk og spar 31%

Se flere detaljer

Udsolgt

Family Collection – en strålende, lækker og elegant Pinot Noir fra udvalgte parceller i Aconcagua Valley. Der er en utrolig delikat renhed og kølighed i den indsmigrende duft af hindbær, mørke kirsebær og friske jordbær. De samme toner går i igen i smagen, hvor lyse bær og en let krydret eftersmag gør vinen ideel til et utal af forskellige retter. Nyd vinen let kølet til f.eks. lyst kød (fjerkræ, gris, kalv), stegt fisk, risotto, grøntsagsretter eller milde oste. En harmonisk vin og komplet vin, som har det hele.

Mosten gennemgår sin alkoholiske gæring i rustfrie ståltanke. Herefter bliver 50% af vinen i ståltankene. Den anden halvdel lagres på franske egetræsfade i 8 måneder.

Siden 2012 har Errazuriz også allieret sig med en yderst velrespekteret winemaker fra Bourgogne, som har konsulteret projektet. Francisco Baettig har altså taget alle midler i brug! Samarbejdet har været særdeles frugtbart, og i dag er det tydeligt, at beslutningen om at satse på Pinot Noir i Aconcagua Valley var helt rigtig. Druerne bliver plukket fra udvalgte parceller i Aconcagua Valley samt Aconcagua Costa, som er tættere beliggende til Stillehavet. Her er druerne beriget af de afkølende vinde fra havet, der sendes ind over landet om natten. Et klima, der er helt fortrinligt til den koldklimatiske Pinot Noir. Det giver kølig frugt med vibrerende friskhed og elegant struktur.

Viña Errazuriz blev grundlagt i 1870 af Don Maximiano, da denne købte et stykke goldt jord i Aconcagua-dalen. Hårdt arbejde, store visioner, løbende investeringer og sund fornuft har resulteret i, hvad man uden at rødme kan betegne som en verdensklassemark.

I dag ejer Viña Errazuriz 350 ha vinmarker med en produktion på over 4 millioner flasker årligt, hvoraf 90% eksporteres. Viña Errazuriz' øverste chef er nu den dynamiske Eduardo Chadwick, som er femte generation efter grundlæggeren Don Maximiano.

Firmaets mål er ikke bare at producere Chiles bedste vin, men også helt enkelt at placere sig både blandt de hundrede bedste vine i verden og samtidig være blandt de hundrede bedste køb i verden. Med Cabernet Sauvignon Estate, kåret af Wine Spectator som fjerdebedste vinkøb i verden på druen Cabernet Sauvignon, og Viñedo Chadwick, som vandt en blindsmagning over flere 1. Cru vine fra Bordeaux, er målet tæt på at være nået.

Chiles meget favorable geografiske og klimatiske forhold giver nærmest producenterne optimale forhold for økologisk vindyrkning. Bl.a. gør naturens indretning i Chile, at man ikke har de samme behov for at gribe ind mod skadedyr o.lign. som eksempelvis i Europa.

Dette har man meget fokus på hos Errazuriz, og huset har derfor gennem den sidste årrække produceret „økologiske" druer. Det vil sige, at der hverken sprøjtes på markerne eller gødes med andet end naturlig gødning i meget begrænsede mængder. Men da huset ikke er certificeret officielt, må vi nøjes med at skrive økologisk i citationstegn...4 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"Jordbær i duften. En sprød og enkel Pinot Noir med røde bær, lette krydderier og strejf vanilje. Flot syre og friskhed. Pæn afslutning. Fire store stjerner."

Vurderet ved tilbudspris 75,- pr. fl. ved køb af 6 flasker

5 STJERNER i Aarhus Update
"En rigtig flot pinot noir hvor kanterne er slebet bløde. Vinen dufter umiskendeligt af Pinot Noir med røde bær og det svampede udtryk, der kaldes underskov. Den har en god smagsintensitet, hvor hindbær, jordbær og kirsebær dominerer. Roser og grønne stilke giver nerve til strukturen, der består af bløde tanniner og middel syre. Længden er fin uden at være prangende. Et flot glas til tilbudsprisen! "

Vurderet ved tilbudspris 75,- pr. fl. ved køb af 6 flasker

4 STJERNER i GASTRO
"Selv om druerne delvist kommer fra den stillehavskystnære del af Aconcagua, kan man godt mærke, at denne Pinot Noir har fået lov at smage solens stråler. Noterne er mørkere, nærmest i retning af bagte blommer krydret med solbærblade. Den frisker dog hurtigt op i glasset og viser sig at være ganske animalsk. En ganske hæderlig vin."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

6 af 6 STJERNER - BEDST I TEST - på www.aov.dk
"Kirsebær, laurbær, tørrede roser, grafit, mineralsk. Læskende syre. Vellavet præcis og elegant. Meget charmerende."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

4 STJERNER af Rasmus Just i Jysk Fynske Medier
"Fin friskhed med noter af skovbær og solbær. Sidstnævnte fornemmes tit i chilenske vine, men her er det fint afdæmpet. Fire store stjerner og en anbefaling, så længe man sørger for at nyde vinen ved maksimalt 16 grader."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

4 STJERNER af Henrik Steen Andersen i Politiken
"Jordbærjammy næse – altså lyse bær. Også lidt sødme i smagen – men også frugtsyre, som giver frisk modvægt. Men dog rig i eftersmagen – solmættet og varm karakter."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

5 STJERNER af Claus Forrai på www.finansbureauet.dk
"Fin Pinot Noir med hindbær og peber i både næse og mund tilsat sødlige noter af kirsebær, brombær og engelsk lakrids i den lange eftersmag. Godt køb til prisen."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

5 STJERNER - GULDMEDALJE - af Tim Vollerslev i BT
"Super god Pinot til den rigtige tilbudspris – en let og behagelig / "nem at drikke rødvin" til en super god pris – vin som rigtigt mange danskere vil elske også til hygge uden mad"

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.
89 POINTS
89 POINT - FUNDVIN - af Peter Winding i Vinbladet
"Meget frisk, ren duft med lyse bær. Rank, frisk med god fylde og lang, frisk eftersmag med lyse bær og fin syre. Herlig Pinot fra den nye verden."

Vurderet ved tilbudspris 79,- pr. fl.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land Chile
Område Aconcagua Valley
Producent Vina Errazuriz S.A.
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Family Collection Reserva Pinot Noir

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.