En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Errazuriz Estate Pinot Noir

Varenummer:
Errazuriz Estate Pinot Noir
DKK  99,00
En lækker og elegant Pinot Noir fra betagende Aconcagua Valley i Chile. For mig er det indbegrebet af renhed, når man indsmigres af duften af friske hindbær, kirsebær og jordbær. Smagen følger efter, hvor jeg igen fornemmer lyse bær og den her Errazuriz-kendetegnende krydrede eftersmag. I min verden en komplet vin til en fabelagtig pris. Errazuriz er uden tvivl Chiles mest populære og res …

Se flere detaljer

På lager

Errazuriz er uden tvivl Chiles mest populære og respekterede kvalitetsvinhus og vores absolut største salgssucces til dato. Huset, der er grundlagt i 1870, er et Estate Winery – dvs. alle druerne kommer fra egne marker, hvilket ellers sjældent ses i Chile. Errazuriz søger at lave vine med personlighed, som ikke ligner fransk vin til billigere penge eller andre chilenske vine. Karakteren i den chilenske jordbund vil man ikke løbe fra – vinene skal smage af det land, de kommer fra og gror i. Sjælen og den lokale stolthed skal være med.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land Chile
Område Aconcagua Valley
Producent Vina Errazuriz S.A.
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Serveringsforslag Grøntsagsretter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Errazuriz Estate Pinot Noir

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.