En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

ENE Organic Gin Original Dry

Varenummer:
ENE Organic Gin Original Dry
DKK  399,00
ENE Original Dry er Wild Destillerys bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden. Det vil sige, at den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, men den her holder f …

Se flere detaljer

På lager

ENE Original Dry er Wild Destillerys bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden. Det vil sige, at den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, men den her holder faktisk 40 % i alkoholstyrke.

Produktionsmetoden er gammel og Ene Original Dry er lavet med respekt for århundredes traditioner forbundet med gin-destillering, men med et nordisk touch. Filosofien i produktionen er at hylder de helt tidlige versioner af gin. Det handler om at finde ind til den klare, rene smag af enebær, som har været nydt i århundreder.

Denne smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic. 

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Dyrkningsmetode Økologisk
Land Danmark
Område Bornholm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ENE Organic Gin Original Dry

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.