En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

ENE Organic Gin Elderflower Limited Edition

Varenummer:
ENE Organic Gin Elderflower Limited Edition
DKK  399,00
Hyldeblomsten springer ud midt i juni - en gang om året. For at byde sommeren ordentligt velkommen, har Wild Destillery derfor lavet ENE Elderflower. Det er smagen og duften af dansk sommer. ENE Elderflower er destilleret med håndplukkede, økologiske hyldeblomster fra Svaneke på Bornholm og Bornholms Mosteri's hyldeblomstsaft. Derefter er den igen tilsat hyldeblomstsaft fra Mosteriet, for at …

Se flere detaljer

Udsolgt

Hyldeblomsten springer ud midt i juni - en gang om året. For at byde sommeren ordentligt velkommen, har Wild Destillery derfor lavet ENE Elderflower. Det er smagen og duften af dansk sommer. 

ENE Elderflower er destilleret med håndplukkede, økologiske hyldeblomster fra Svaneke på Bornholm og Bornholms Mosteri's hyldeblomstsaft. Derefter er den igen tilsat hyldeblomstsaft fra Mosteriet, for at give den lidt mere smag af hyldeblomst. 

Ginnen har en lettere parfumeret aroma, ligesom når du dufter til hyldeblomster i fuld flor. Udover hyldeblomst, domineres den af enebær og elegante noter af citrus.

ENE Elderflower er produceret i begrænset udgave. Faktisk er der kun lavet 1000 flasker. 

Prøv med den hyldeblomstsaften fra Bornholms Mosteri. Hvis du er mere til G&T, kan du prøve med en sødere tonic som Bon Accord. 

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk
Land Danmark
Område Bornholm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ENE Organic Gin Elderflower Limited Edition

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.