En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Embellie, Sparkling Extra Brut La Metaire Dálon

Varenummer:
Embellie, Sparkling Extra Brut La Metaire Dálon
DKK  175,00 DKK  199,00
”Embellie” Vin Mousseux de Qualité er lavet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay – en sammensætning som er klassisk for mousserende vine flere steder i verden. Druerne hentes fra flere økologiskdyrkede parceller på ejendommen La Métairie d’Alon, omkring landsbyen Magrie nær Limoux. Vinstokkene er mellem 5 og 25 år gamle og vokser på en ler-, sand- og kalkholdig undergrund, som er p …

Se flere detaljer

På lager

”Embellie” Vin Mousseux de Qualité er lavet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay – en sammensætning som er klassisk for mousserende vine flere steder i verden. Druerne hentes fra flere økologiskdyrkede parceller på ejendommen La Métairie d’Alon, omkring landsbyen Magrie nær Limoux. Vinstokkene er mellem 5 og 25 år gamle og vokser på en ler-, sand- og kalkholdig undergrund, som er perfekt for begge druesorter. Vinmarkerne ligger i en højde af 300-400 m.o.h. og udsættes for store temperaturforskelle mellem dag og nat – noget som giver en lang, stabil modning af druerne, med aromatiske og sprøde vine til følge – en god kombination for mousserende vine. Området mellem Pyrenæerne og Middelhavet oplever også af og til voldsomme tordenbyger, men det gode vejr kommer som regel hurtigt tilbage! Denne type for opklaring i vejret kalder man lokalt for ”Embellie”…

Druerne håndplukkes tidligt om morgen, og klaserne presses hele straks efter ankomsten til kælderen. Efter en almindelig alkoholisk gæring gennemgår vinen en 2. gæring på flaske (Méthode Traditionnelle). Vinen indeholder 6 g. restsukker/l. og er af typen Extra Brut.

”Embellie” har en flot, gylden farve og en fin, livlig mousse. I duften finder man både Pinot Noirs umiddelbare og frugtrige toner og Chardonnays mere eksotiske nuancer af citrusfrugter, hvide ferskner og lidt græs. I munden har vinen en god, mineralsk struktur, men finessen og friskheden dominerer til sidst. Det er en meget vellavet og harmonisk tør, mousserende vin med en sjælden balance mellem frugten, sødmen og alkoholen. Server den som aperitif, som ledsager til små ”hapser” til en festlig lejlighed eller til fisk og skaldyr.

Detaljer
Type Mousserende
Drue Chardonnay, Pinot Noir
Land Frankrig
Område Sydfrankrig
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Embellie, Sparkling Extra Brut La Metaire Dálon

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.